Луна обясни защо няма да се ваксинира и призова Радев да се оттегли с достойнство

Истинският президент на Република България - така ме определят всички граждани. Това е желанието на народа, натрупан през годините. Поощрявате ме да предприема тази крачка и ето ме сред вас. Това заяви фолк певицата Луна, която е кандидат-президент, пред БНТ.

Тя отбеляза, че нейната кандидат-президентска двойка е успяла да се регистрира под номер 1. 

"И двата варианта са изключително приемливи, защото президентската институция трябва да има нов облик. Не мислите ли, че имаме нужда от добрина. Кой ще я даде? Кой е този обединител или водач, който е в домовете на гражданите, слуша проблемите им и ги проявява в точния момент?

Всички знаем, че 14 ноември 2021 година ще направим нашия избор, защото пред вас седи истинският президент на България - Луна Йорданова. Прекрасната ми фамилия е широко разпространена. 

Наблюдаваме една агресивна кампания, която отвратява нас гражданите. Кой решава кои са реалните конкуренти? Защо има изолиране на останалите кандидат-президенти. Голяма част от медиите определят кандидатурата ми като "поредна". Аз се кандидатирам за първи път. Това е, че народът го иска е факт", каза Луна.  

"Изненадвам се, че настоящият-бивш президент не споменава някои теми. Мисля, че един държавник не трябва да изглежда като пристрастен към властта. Време е да се оттегли с достойнство и да даде възможност на жената президент да изрази своите качества. Не търсете вашия обединител. Той седи пред вас", заяви тя.  

Тя е категорична, че не бива да се обещава и изтъкна, че именно с това се отличава от другите кандидати. 

"Експертите не са достатъчно убедителни, за да ме накарат да се ваксинирам. Всеки има право на личен избор. Тази проява на манипулация не трябва да се проявява и никой не трябва да бъде притиснат", завърши Луна. 

 


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар