Луиза Григорова хвърли всички в смут със снимка в социалните мрежи

Актрисата Луиза Григорова шокира приятелите си в социалната мрежа със снимка на положителен тест за бременност и то няколко месеца, след като стана майка за първи път.

Снимката хвърли в смут дори най-близките приятели на звездата от "Диви и щастливи" и всички се питат дали наистина е предприела тази крачка - да роди толкова скоро след първата си бременност.

От написаното под снимката стана ясно, че тя е стара, а поводът е, че се навършва точно година от новината, че тя ще става майка. Актрисата роди първия си син Бран през септември миналата година.

"Ето така започна всичко! Преди точно една година видях двете чертички на теста и ги изпратих на Марто, който беше на снимки в Доминиканската Република. При тях с оператора му, наш верен другар и бъдещ кръстник на Бран - Андрей, часа беше 8 сутринта, но това не им попречи да си поръчат бутилка и пури и да отпразнуват щастието! Защото, както казва баща ми “Работата няма да избяга", но ей тези малкото моменти на пълно щастие, трябва да се отбелязват! А аз...аз сякаш за секунда станах друга. Започнах да мисля, да ходя, да дишам дори за него и само за НЕГО! И до днес, и предполагам завинаги.  Това беше годината ми до сега, пълна с най-много смисъл, вяра, любов, радост и накрая - с едно съвършенство! Благодарна съм за всичко! С цялото си сърце", пише развълнуваната Луиза в социалните мрежи.


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар