„Лудогорец“ е на път да направи звезден трансфер! Не става въпрос обаче за футболист, а за евентуално ново попълнение в ръководството на клуба. Оказа се, че разградци може да откраднат вратарска булка от „Партизан“. Става дума за съпругата на стража Милан Борян. Снежана Филипович работи като маркетингов директор в белградския клуб. Младоженците се взеха миналия уикенд на бляскава сватба в сръбската столица и вече кроят планове как да заживеят заедно. Отвъд Калотина тръгна мълва, че хубавата Снежана ще стяга багажа за България и най-вероятно ще заеме шефски пост в „Лудогорец“.

Досега двойката поддържаше връзка от разстояние, след като Борян се завърна в „Лудогорец“. Преди това пази за малко на вратата на сръбския „Раднички“ (Ниш), а именно там започва романс с ослепителната Снежана. След като вече официално са семейство, раздялата от около 700 километра едва ли ще се отрази добре на новобрачните. Младоженците вече жертваха медения си месец заради професионалните си ангажименти, но явно нямат намерение да го правят и с брака си.

Първоначално се очакваше Милан Борян да хване пътя за Белград. Имаше мегдан Снежана да уреди мъжа си да пази в „Партизан“ или друг столичен тим, но по всичко личи, че до трансфер няма да се стигне. Остава другият вариант – Филипович да се премести при Борян в Разград, но и нейната раздяла с „Партизан“ не изглежда сигурна предвид добрата работа.

  Ливърпул набеляза защитник на Лудогорец

Канадският вратар със сръбски корени се надявал да се отвори място за Снежана и в „Лудогорец“ на същата длъжност. В момента обаче маркетингов шеф на клуба е Станислав Тодоров. Борян все пак си е направил устата за своята съпруга пред хора от управата на „Лудогорец“ още на сватбеното си празненство. На него се изтупали половината шефове и играчи на разградския клуб. Групата от „Лудогорец“ била предвождана от директора Ангел Петричев, а младоженците се оказали затрупани с подаръци от България.

Сватбата била светското събитие за миналия уикенд в Белград и събрала над 250 гости в хотел „Хаят“. Засега от „Лудогорец“ обаче не се чува дали има възможност Снежана Филипович да пристане на съпруга си в „Лудогорец“ и тепърва младото семейство ще вижда зор в брачните си отношения от разстояние.