Звездна актьорска вечер на 13 декември във Варна

Дворецът на културата и спорта във Варна ще бъде домакин на Празнична "Ексклузивна актьорска вечер" на 13 декември с начало 19.00 часа

Билетите са в продажба на билетен център "Българан", Фестивален и конгресен център и Дворец на културата и спорта. Онлайн билети от ePortal.BG - ТУК и grabo.bg - ТУК

Участие ще вземат Аня Пенчева, Иво Аръков, Руслан Мъйнов, Мария Сапунджиева, Мариус Куркински, Ненчо Илчев, Албена Михова, Кирил Ефремов, Евгени Будинов. Мащабния комедиен концерт-спектакъл, озаглавен "Ексклузивна актьорска вечер", е изпълнен с откъси от пиеси, скечове и поп хитове. 

Аня Пенчева и Иво Аръков, чийто суператрактивен дует в „Съни бийч“ забавляваше народа през втория сезон на сериала, са водещи на събитието. Руслайн Мъйнов ще забавлява публиката с евъргрийните си, а Мария Сапунджиева, Албена Михова, Ненчо Илчев, Кирил Ефремов и Евгени Будинов със сигурност ще побъркат зрителите от смях. 

Ще бъде една незабравима вечер с прекрасни артисти и изпълнители, ще има залпове от смях и аплодисменти, остроумни скечове и откъси от пиеси. Персонажите са пъстри и атрактивни – много смешни, но и напомнящи за всекидневни абсурди в българския модел. Диалозите се разменят с динамиката на пинг понг, зрителите могат да очакват пищни каламбури и екшън под прожекторите. 


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар