Звездите на "Цирк дю Солей" представят ледено шоу във Варна

Звездите на „Цирк дю Солей“ ще представят във Варна леденото шоу HOGWARTS HOLIDAYS.

Спектакълът разказва вълшебната история за магьосническия свят на Хари Потър и неговите приятели и ви потапя в света на собственото ви въображение.

Шоуто ще бъде на 10 март в зала 1 на Фестивалния и конгресен център във Варна. Представленията ще бъдат две - в 16.00 и в 19.00 ч.

Спектакълът ви приканва да напуснете ежедневието и да се потопите в света на фантазията със спиращи дъха визуални ефекти и оригинален музикален акомпанимент на празничното настроение.

HOGWARTS HOLIDAYS е уникална постановка на границата между физическия театър и цирка, комедията и магията, която съчетава цирковото изкуство и фигурното пързаляне в едно шоу на ледената арена, специално създадена на сцената на всяка зала. Шоуто е цялостна история с уникални костюми, декори и видеопоредици, които ще ви позволят да се потопите в магическата вселена на Джей Кей Роулинг така, както никога досега.

През 9¾ платформа зрителите ще се отправят на незабравимо пътешествие из коридорите на Хогуортс, ще присъстват на мач по куидич, а след това заедно ще победят Тъмния господар и ще стигнат до празничния бал.

Изпълнителите на цирковото шоу впечатляват с акробатика, предизвикваща гравитация, съчетана с уникални умения за фигурно пързаляне. А интерактивните ефекти, впечатляващите визуални ефекти и светлинният дизайн очароват всеки зрител.

Децата до 4 години включително могат да присъстват безплатно, гушнати в родителите си, т.е. на едно място с един билет могат да седнат 1 родител и 1 дете до 4 г. вкл.

Шоуто се препоръчва за зрители от всички възрасти.


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар