Време е за незабравими подаръци! Чудесни предложения от театър "Българан"

Театър "Българан" пусна в продажба билетите за събитията през януари 2021 г. Предстоят незабравими срещи с любими бг актьори и незабравими комедийни вечери в зала 1 на Фестивален и конгресен център и страхотно Театрално лято в Летен театър.

Ако искате да подарите билет за комедия с любими актьори на любими хора, приятели, бизнес партньори или на своето семейство, подарете празничен билет и направете избрана вечер през Новата година различна. Защото някои от най-хубавите неща в живота не са материални. Бъдете различни. Зарадвайте ги с незабравима вечер и много смях. А смехът е здраве - какъв по-добър подърък от това?

Празничен билет с избрана стойност може да бъде закупен в периода от 15.11 до 30.11. като той ще важи за събитие по избор от програмата през януари 2021 или за събитие по избор от Театрално лято - Варна 2021 г. в Летен театър. Всеки притежател на празничен билет ще може сам да си избере събитието и да завери своите места.

Под звездите ще се играят хитови мегаспектакли като "Направихте ме на луд" с цяла плеяда любими актьори, "Грамофонът" с Виктор Калев и още две страхотни премиерни комедии, които за сега ще запазим в тайна. Несъмнено топ събитието в Летен театър през 2021 г. ще бъде супершоуто "Смехът е разрешен" с участието на Златните момичета на България от ансамбъла по художествена гимнасника, любимите актьори Аня Пенчева, Ненчо Илчев, Кирил Ефремов и още специални гости.

Броят на билетите е лимитиран - само 100! 
Не губете време при избора на перфектния подарък ! С театър "Българан" подарявате преживявания!

на 18 декември от 19.30 часа, ФКЦ, зала 1
"БУМ-БУМ"
Малка нощна музика за мафиот и оркестър

Комедиен спектакъл с участието на: Михаил Билалов, Ангел Заберски, Стунджи
Сценарий: Ваня Николова, Режисьор: Лиза Шопова
Един оцелял подземен бос навършва 50 - библейска възраст за хората от криминалния свят. Но вместо стриптизьорки с лачени ботуши си наема джаз бенд...

След култовата си роля на висша класа престъпник в сериала "Под прикритие" Михаил Билалов се превъплащава в нов ексцентричен герой от ъндърграунда. С голямата си уста, черното си чувство за хумор и в компанията на личния си оркестър той минава като товарен влак през спомените за 90-те, за да се блъсне челно в днешните проблеми на улицата.
"Сега момчетата си лягат с нощен крем за лице, а навремето си лягахме с пистолет под възглавницата. Накъде отива този свят, мамка му?" - се пита нашият герой
Ако си мислите, че знаете всичко за куриозите и абсурдите от ежедневието на успелите престъпници, изгледайте този спектакъл и пак си помислете!

на 12 януари от 19.00 часа, ФКЦ, зала 1
Новогодишен концерт с най-хубавите песни на СИЛВИЯ КАЦАРОВА


на 13 януари от 19.00 часа, ФКЦ, зала 1
"СБОРЕН МОНОСПЕКТАКЪЛ"

Юбилеен моноспектакъл на Мариус Куркински
Продукция от всички 11 солови акции в кариерата на Мариус до момента – от „Дон Жуан“, "Песен на песните" и „Дамата с кученцето“ през „Ти-ри-рам“, „Сътресение“ и „Черното пиле“ – „Сборен моноспектакъл“ по случай 50 г. юбилей на Мариус Куркински ще бъде представен отново във Варна.

на 15 януари от 19.00 часа, ФКЦ, зала 1
"ГРАМОФОНЪТ"
 по текстове на Ваня Щерева
Авторски спектакъл на Виктор Калев

на 19 януари от 19.00 часа, ФКЦ, зала 1
ПРЕМИЕРА! "ПЕТЪК 13" 
-  комедия от Жан Пиер Мартинез
Режисьор: Георги Кадурин
С участието на: Христо Гърбов, Мария Сапунджиева, Мариана Миланова

на 25 януари от 19.00 часа, ФКЦ, зала 1
ПРЕМИЕРА! "ИДЕАЛНАТА СВАТБА
"
 комедия от Робин Хоудън
Режисьор: Николай Гундеров 
С участието на: Филип Аврамов, Мая Бежанска, Тони Минасян, Илияна Лазарова, Христина Джурова 

на 29 януари от 19.00 часа, ФКЦ, зала 1
„НАШАТА ГОЛЯМА ФРЕНСКА СВАТБА“ – Комедия от Жан Жак Брикер и Морис Ласег
Постановка: Асен Блатечки
С участието на: Герасим Георгиев – Геро, Светлана Бонин, Димитър Живков, Рада Кайрякова, Христо Бонин


Автор: Дежурен редактор
Напиши коментар