Време е да се посмеем! Шкумбата представя „Луд за отвързване“ във Варна

Народният любимец Димитър Туджаров-Шкумбата представя хитовия си спектакъл „Луд за отвръзване“ на 17 септември от 20.00 часа в Ретро клуб - ФКЦ

С лекарска престилка и слушалки на врата, преквалифицираният в медицински експерт шоумен ще представи текущата анамнеза на родината, с всички последствия. Самият факт, че Вселената е една лудница, а България е нейният изолатор, може да бъде преглътнат единствено със здравословен смях.

В новата си постановка "Луд за отвързване" актьорът Димитър Туджаров - Шкумбата казва: "Знаете какво казват бабите - "Не се смей на масата". 
"Казват, че съм луд - не е вярно...", сподели Шкумбата.

Комикът допълни, че "смехът е една обърната сълза": "Сериозните неща минават през очите на усмивката - ще се смеем, но ще се и замислим".

След като спектакълът е изключително любим от публиката, всеки желаещ може да закупи билети за него от касите на театър  "Българан". Онлайн билети за театралната постановка също могат да бъдат закупени от ePortal.BG - ТУК.

Ако желаете да излезете от тежестта на ежедневието и да се забавлявате с Шкумбата, не пропускайте шанса да видите този невероятен спектакъл.

Очаквайте много смях, усмивки и незабравими моменти с един от най-любимите артисти на България.


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар