Виктор Калев ще завърти "Грамофонът" в Летен театър във Варна на 12.08 и 8.09

Хитовият спектакъл на Виктор Калев ще зарадва отново варненци и гостите на града на 12 август и 8 септември от 20.30 часа под звездите в прекрасния Летен театър.

Местата са ограничени до 50% от капацитета на театъра и все още могат да бъдат закупени от касите на театър "Българан" във Варна /Ул. Братя Шкорлил 33/ и Летен театър

В продължение на повече от два часа Виктор Калев ще ни накара да се  смеем с глас, да пеем така познатите на няколко поколения песни и да се забавляваме от сърце и душа.

"Грамофонът" е игран многократно във Варна, а билетите се разпродават само за няколко дни. Това е и причината той да идва отново, и отново... “Грамофонът” е вълнуващо пътешествие през годините, заредено с носталгия, хумор и любов, в което зрителят ще стане съпричастен към една сбъдната мечта.

“Ще бъда себе си в това представление. Но едновременно с това ще изиграя около 30 различни хора, ще изпея около 20 песни с гласовете на оригиналните им изпълнители. Без грим и перуки. Иска ми се всеки да може да припознае своите вълнения в този спектакъл”, казва Виктор Калев.

Спектакълът е изграден върху лични истории на актьора и популярни песни на български изпълнители. Текстовете са на Ваня Щерева. Един грамофон, един актьор, един свят. Или... как се сбъдват мечтите.

ОЩЕ ОТ ТЕАТРАЛНО ЛЯТО - ВАРНА 2021

на 26 юли от 20.30 часа, Летен театър
"ЛЕТЕН РИТЪМ"

Музикален спектакъл с участието на: Тони Димитрова, Михаела Маринова, Диана Експрес, Ненчо Илчев, Павел Иванов
Топ цени на билети 20.00 и 25.00 лв.
Пригответе се за много веселба и усмивки, сложете най-хубавия си парфюм и се насладете на една гореща морска вечер на забавата и усмивките защото само те сбъдват и най-красивите мечти!

В продажба са билетите за 19.08 от 20.30 часа в Летен театър
НАЦИОНАЛНА ПРЕМИЕРА: "ТАБОРЪТ СЕ ВРЪЩА ОТ НЕБЕТО"

Режисьор: Николай Априлов
Със специалното участие на ШКУМБАТА и СОФИ МАРИНОВА
Танците ще се изпълняват от Фолклорен ансамбъл „Одесос“ при Областна дирекция на МВР – Варна
В продукцията са поканени да участват и Лилия Илиева, Велин Михайлов, Галин Гинев, Калин Попов, Иля Пепеланов, Милена Захариева, Евгения Кръчмарова. 
Един билет за двама от редовните цени във всички сектори на балкон от каса "Българан"

на 29 юли от 20.30 часа, /Ще се играе в Moonlight Bar на Крайбрежна алея/
"ПЛАЖЪТ"
Невероятна комедийна вечер с любимите актьори - Васил Драганов, Калин Попов и Иля Пепеланов /"Столичани в повече", "Не залагай на англичаните", "Помощ, жена ми е луда"/.
Тримата комици са забъркали невероятни весели театрални коктейли за да ни накарат да се смеем от сърце на брега на морето ... дори и с чаша любим коктейл.
Специален гост на шоуто ще бъде КАМЕН ВОДЕНИЧАРОВ
Ще има и много изненади, игри с публиката, музика и е възможно да се понамокрите в басейна но бъдете сигурни - никой няма да ви цака с топла бира!

на 3 август от 21.00 часа, Лунен театър Муунлайт /Крайбрежна алея/
"НА ЖИВО ОТ ОНЯ СВЯТ" 
- комедия по Фенуик
Режисьор: Ивайло Христов
Топ цени на билети 20.00 и 25.00 лв.

на 5 август от 21.00 часа, Лунен театър Муунлайт
"ЛЮБОВ В ЛУДНИЦАТА"
 - комедия от Емил Бонев
Режисьор: Емил Марков
С участието на Албена Павлова и Ненчо Илчев
 


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар