В „Игра за двама“ Стефани Ивайло и Александър Кадиев играят 16 роли

Шестнайсет роли поверява авторът Иво Сиромахов на актьорите Стефани Ивайло и Александър Кадиев в комедията „Игра за двама“, която ще бъде представена във Варна на 4 октомври от 19.30 часа във Фестивален и конгресен център

Билети могат да бъдат закупени от касите на Българан и ФКЦ. Онлайн билети от ePortal.BG - ТУК

Сред образите в пиесата ще видим продажни плеймейтки, корумпирани политици, псевдопатриоти, вечно неразбрани интелектуалци, измамници автотърговци и други.

Режисьор на постановката е Златомир Молдовански. Сценографка е Ивелина Минева, автор на музикалното оформление е Стефан Здравески.

"Игра за двама" е комедия за разминаванията и недоразуменията в отношенията между мъжете и жените.

Актьорите Стефани Ивайло и Александър Кадиев влизат в 16 различни роли на хора от нашето съвремие – телевизионни водещи, плеймейтки, фолкпевици, търговци, интелектуалци, астролози, патриоти…

Авторът Иво Сиромахов разказва с ирония и усмивка историите на няколко двойки, които изпадат в абсурдни ситуации, търсейки любов, разбиране, пари или известност.

В "Игра за двама" зрителите ще надникнат в кухнята на театъра, за да видят как се подготвя едно представление. Пред погледа на публиката актьорите влизат от една роля в друга, сменят различни образи, въвеждат ни в процеса на създаване на спектакъла.
Защото животът е игра, в която всички ние участваме. Важното е да го правим с усмивка.
Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар