Три хитови комедии през новата седмица във ФКЦ

Три хитови театрални комедии ще бъдат представени през новата седмица на сцената на зала 1 във Фестивален и конгресен център във Варна

Местата са ограничени до 30% от максималния капацитет и при спазване на изискването за социална дистанция и всички противоепидемични мерки. Всички присъстващи могат да се чувстват спокойни в здравословна среда, поради  прецизното  очистване на въздуха с  HEPA филтри във вентилационната и климатична система на комплекса.

В понеделник, 25 февруари е премиерата на комедията от  Робин Хоудън "Сватба със закъснител".
Режисор е Николай Гундеров а ролите са поверени на Филип Аврамов, Мая Бежанска, Тони Минасян, Илияна Лазарова и Христина Джурова.

Ще се стопите от смях!! Изключително препоръчително! Бъдете с нас!
Броени минути до сватбата! Да имаше как времето да се върне назад, защото всичко е с главата надолу, следователно - с краката нагоре. Под брачното легло на Бил цъка истинска бомба със запалителна смес от заплетени ситуации, изненадващи обрати, неочаквани събития и експлозивен хумор.
Стъпка встрани може доведе до бракоразводно дело, или до… оглушителен смях.

Във вторник от 19.00 часа в зала 2 на ФКЦ ще започне поредната лекция на Ники Урумов като Проф. Мисирков в култовия спектакъл "Ние, българите. Открито урок за чужденци".

Професор Мисирков води час по опознаване на българските национални черти. Темите са най-разнообразни, съседите ни никак не са пощадени, а всъщност в центъра на сатирата е нашата нация, за която професорът преподава с любов и самоирония.

… или, както казва Николай Урумов, „тези, които са си забравили чувството за хумор, на входа на театъра трябва да се връщат обратно. Тук всичко е 1000 процента забавление и нищо повече.“

Според героя му „логиката не ни е силната страна“.
Обаче пък можем да се посмеем, което винаги е добра опция.

Звезден състав пристига във Варна на 29 януари за комедията "Нашата голяма френска сватба". Автор на комедията е Жан Жак Брикер а постановката е дело на Асен Блатечки.
Участват: Герасим Георгиев – Геро, Светлана Бонин, Димитър Живков, Рада Кайрякова, Христо Бонин

Депутат се опитва да вдигне рейтинга си с добре обмислен, донякъде абсурден ход, организирайки в един и същи ден сватбата на сина си и своята.
Всичко щеше да е чудесно, ако не беше неочакваната поява на загадъчен полковник от американската армия.
Дори хората с най-богато и необуздано въображение не могат да си представят невероятните сюжетни обрати, които очакват зрителите в тази съвременна, безкрайно забавна и очарователна френска комедия, в която нищо от личността на героите, не е такова, каквото изглежда и до последната изречена дума, не престава да изненадва.
Заслужава да се види, заради любовта, борбата за любов и последиците от нея.


Автор: СПЪТНИК