Театърът има нов дом в София

Посрещаме есента с поредица от театрални вечери през октомври и ноември в съчетание с вечеря в уютния ресторант на хотел „Феста София“ на столичния булевард България

От 1-ви октомври започват представления на хитови театрални стендъп комедии и спектакли, които ще продължат през октомври и ноември и ще се провеждат в ресторанта на четиризвездния хотел „Феста София“. Положителните емоции и солидна доза смях са гарантирани със специалните гости на събитието – актрисата Яна Огнянова, радиоводещата Богдана Трифонова, актрисата и автор Здрава Каменова, актьорите Калин Попов, Васил Драганов и Иля Пепеланов. В края на спектаклите гостите ще имат възможността да се запознаят лично с актьорите и да им споделят впечатленията си, а след това като идеален завършек на вечерта да се насладят на една изискана вечеря в приятна компания.

Новото амплоа на столичния хотел идва в отговор на търсенето на публиката за комбиниране на насладата от приятна вечеря с невероятното присъствие на актьорите, завладяващи и интригуващи сюжети. Програмата включва съвременни формати на представления като стендъп комедии, шоу-спектакли, моноспектакли и авторски спектакъл.

Театралното изкуство със своите древни корени и до днес е неразделна част от градския живот, давайки ни възможност да спрем за миг забързаното ежедневие и да преоткрием себе си. От „Феста София“ ни предлагат да посветим октомврийските и ноемврийските четвъртъци на специалната връзка между артиста и публиката и да се потопим в пленяващата атмосфера на театралното представление.

С това свое начинание „Феста Хотели“ застава още веднъж зад идеята, която популяризира това лято, а именно подкрепата си към талантливите български творци, предоставяйки им поле за изява с цел разпространение на общочовешките ценности и добродетели, които са заложени в основата на киното и театъра. През август хотел „Феста Виа Понтика“ в град Поморие беше домакин на Фестивала на българското кино в Поморие, а сега столичният хотел „Феста София“ ще приветства откриването на едно ново и ярко събитие – театрални вечери на чаша вино.

За програмата кликнете ТУК
Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар