Театър "Българска армия" представя на 9.05 в Двореца мегакомедия в която публиката е детектив

"НОЖИЦА ТРЕПАЧ" - комедията на театър "Българска армия" е гледана от над 6 000 000 души по света! Билетите са в продажба на касите на: Фестивален и конгресен център и Дворец на културата и спорта. Специални празнични билети с цени 5.00, 10.00 и 15.00 лв. се предлагат на билетен център "Българан"

Когато човек отива на театър, обичайно знае какво го очаква, но не е такъв случаят, ако има билети за „Ножица трепач“ на 9 май от 19.00 часа в Двореца на културата и спорта. Гледайте я - трепач е!

Писнало ви е да бъдете просто зрител? Искате по някакъв начин да участвате в постановката, да ви се чуе думата? Е, не е невъзможно, защото „Ножица трепач“ е по-различно представление, в което публиката е толкова важна за случващото се, колкото и актьорите - Веселин Ранков, Стефания Колева, Ненчо Илчев, Георги Къркеланов, Иван Радоев, Гергана Данданова, Александър Дойнов. Всичко започва във фризьорския салон „Ножица – трепач“, където в непринуден разговор участват фризьорите Габи Кънчев (Ненчо Илиев), Диди (Стефания Колева), една презвета аристократка (Гергана Данданова) и мистериозен тип (Иван Радоев). Всички те ще бъдат заподозрени в убийството на известната пианистка Лоте Вагнер-Димитрова, която вдига доста шум с музиката си от горния етаж. По тази или друга причина животът й приключва с една ножица... Полицията е тук за да разбере кой лъже, което е доста е трудно да се разбере, предвид многото улики и изопачаване на фактите. Само че публиката гледа и слуша внимателно, и когато усети нередност, се обажда без капка свян, защото вече е била поканена да участва в целия процес. Постановката е играна в Америка повече от „Клетниците“ и „Котките“, а в България не остава по-назад вече години наред. Ще ви допаднат музиката, танците, свежата игра на актьорите, декорът, закачките. Ще се смеете искрено и от сърце.


Автор: Владимир Николов
Напиши коментар