Театър Българан с благодарствени откровения към екипа на Moonlight Bar & Restaurant

Това лято във Варна ще бъде факт нова сцена под звездите на брега на морето. Сцената на Moonlight Bar & Restaurant ще се превърне в лятната Арена на смеха на театър "Българан".

Факт е, че преди първата дата на Театрално лято - Варна 2020 билетите вече са почти разпродадени, което е доказателство за успеха на театралите. По този повод екипа на театър "Българан" поднесе своята искрена благодарност към домакините. "На 24 юни предстои да открием нашето Театрално лято - Варна 2020. Тук е момента от името на всички колеги от театър "Българан" да кажем нашето сърдечно БЛАГОДАРИМ на Георги Киров, Николай Киричов и всички от страхотния им екип, за това, че приеха топло идеята това прекрасно заведение Moonlight да се превърне в нашата лятна Арена на смеха! За тази добрина трябва да се говори, защото затова помага НЕ държавата, НЕ уж антикризисните програми, НЕ уж независимите "водещи" варненски медии, НЕ който и да било от т.нар. държавници! Напротив – всички те по безспорен и очеизваден начин доказаха, че не им дреме за културата, дори не се замислиха за безсънните 15 годишни нощи на един екип, единственият в България, който не е допуснал фалит на частен театър, при това без стотинка помощ и субсидия. Екип, който е над обидите и пренебрегванията, екип, който работи за каузата без никакви задни и задкулисни игри и схеми, екип, който така и не се научи да се моли и пада на колене! Това е истината за нас! И отново благодарим на екипа на Moonlight Bar & Restaurant, защото тези момчета помогнаха на Театър Българан да излезе от бездната на Ковид фалита с една иновативна и модерна нова идея за лятна сцена. И понеже такива хора са рядкост в съвременна България, за тях и тяхната подадена ръка трябва да се говори, защото „думите са енергия и отлитат в космоса!“ – както е акцентирал авторът на пиесата „Надежда сляпата“. Ние не сме слепи и оценяваме! И вярваме, че един ден някой ще чуе тези думи, ще ги хване и ще каже: "Гледай ти к'ви работи ставали из тоз' Космос! Гледай ти к'ви работи стават на таз' Земя, дето я няма!“ Господ да е с всички нас това лято! Огромна благодарност! От сърце! От екип Българан".

П Р О Г Р А М А Т А

☑️24.06 / 20.30 часа  "За секса и политиката без табута и задръжки" Шоу спектакъл на Николай Урумов Забранен за лица до 16 г. възраст Първите 50 билета са на цена 20.00 лв. След това цената става 25.00 лв. На място в деня на събитието билетите ще струват 30.00 лв. VIP места с цена 35.00 лв. Билети онлайн купи от ТУК ☑️30.06 / 20.30 часа "Не залагай на англичаните" Комедия от Владимир Джурджевич Постановка на Владлен Александров /"Жена ми се казва Борис"/ В ролите: Васил Драганов, Калин Попов, Иля Пепеланов Първите 50 билета са на цена 20.00 лв. След това цената става 25.00 лв. На място в деня на събитието билетите ще струват 30.00 лв. VIP места с цена 35.00 лв. Билети онлайн купи от ТУК ☑️08.07 / 21.00 часа "Бог Рок" Режисьор: Петър Калчев Музикален спектакъл с участието на Филип Аврамов, Калин Вельов и приятели Първите 50 билета са на цена 20.00 лв. След това цената става 25.00 лв. На място в деня на събитието билетите ще струват 30.00 лв. VIP места с цена 35.00 лв. Билети онлайн купи от ТУК ☑️13.07 / 20.30 часа "Ники Станоев говори за..." Стенд-ъп комедия с Николай Станоев. Той много иска да говори за... Елате и му се посмейте! ☑️21.07 / 20.30 часа "Нема такъв живот" Младите лъвчета на модерната стендъп комедия, Калин, Жорони и Венсан от „Нема к‘во“ и ветеранът в бранша – Шкумбата, предприемат вълнуващо турне във Варна за да върнат доброто старо чувство за хумор на сцената, смеха, вкуса към качествения стендъп и истински забавните мъже! Не се допускат лица до 16 г. възраст Билети на каса: театър "Българан" и ФКЦ. Билети онлайн купи от ТУК ☑️29.07 / 20.30 часа "Заложи на сигурно" Комедия от Вл. Джурджевич С участието на: Асен Блатечки, Малин Кръстев и Димитър Бакалов Билети на каса: театър "Българан" и ФКЦ. Билети онлайн купи от ТУК ☑️03.08 / 20.30 часа "Ники Станоев говори за..." Стенд-ъп комедия с Николай Станоев. Той много иска да говори за... Елате и му се посмейте! ☑️18.08 / 21.00 часа "Бог Рок" Режисьор: Петър Калчев Музикален спектакъл с участието на Филип Аврамов, Калин Вельов и приятели БИилети на каса: театър "Българан" и ФКЦ. Билети онлайн купи от ТУК ☑️24.08 / 20.30 часа "Ние, българите. Открит урок за чужденци" Спектакъл на Николай Урумов ☑️26.08 / 20.30 часа "Заложи на сигурно" Комедия от Вл. Джурджевич С участието на: Асен Блатечки, Малин Кръстев и Димитър Бакалов Билети на каса: театър "Българан" и ФКЦ. Билети онлайн купи от ТУК На 15 юли и на 11 август своето шоу ще представи и Кръстю Лафазанов.  


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар