Страхотен интерес във Варна за националната премиера на "Сборен моноспектакъл" - Мариус 50

Продукция от всички 11 солови акции в кариерата на Мариус до момента - от „Дон Жуан“ и "Дамата с кученцето" през "Ти-ри-рам", "Сътресение" и „Черното пиле“ - "Сборен моноспектакъл" по случай 50 г. юбилей на Мариус Куркински ще има своята национална премиера във Варна. Мястото е зала "Конгресна" в Двореца на културата и спорта, датата е 4 декември 2019 г.

Варненци ще бъдат първи, които ще видят мегапродукцията благодарение на дългогодишното успешно партньорство на столичната ПК "Ажур Пико" и варненския театър "Българан". Именно в "Двореца" ще бъде споделен с хилядите зрители и приза, който Мариус заслужено получи тази година - "Почетен гражданин на Варна". Билетите за националната премиера са в продажба на билетните каси на театър"Българан". Касата в театъра работи от 11.00 до 18.30 часа а интереса към мегапродукцията на ПК "Ажур Пико" в морската столица е повече от голям, установи репортер на СПЪТНИК. "Тази идея за сборен моноспектакъл отдавна я имам като план. Аз съм започнал да играя моноспектакли от 1993 г. и чисто професионално исках да проверя как ще звучат причините за които съм ги правил. Защото причина трябва да имаш за да излезеш за едно представление и то конкретна. Интересно ми е да събера причините една до друга и да видя какво същество ще създадат. Няма да се щадя, ще покажа какви дивотии съм извършвал през годините защото те не са малко ...", сподели Мариус.

КЛИКНИ ТУК ЗА ЦЯЛАТА ТЕАТРАЛНА ПРОГРАМА И ВАЛИДНИ ПРОМОЦИИ

Преди националната премиера на "Сборен моноспектакъл", Мариус ще представи пред своята публика "Черното пиле" от Николай Хайтов на 19 октомври от 19.00 часа в театър "Българан" във Варна, на 20 октомври в гр. Русе и на 10 и 30 октомври в театър "Сълза и смях" в столицата.    


Автор: Владимир Николов
Напиши коментар