Смях и емоции с комедията "Внимание, любов!" на 29.08 в Летен театър - Варна

След 10 години пауза от театралната сцена чаровната водеща на “Тази неделя” по Би Ти Ви Петя Дикова влиза в нова роля - ще си партнира с майка си - актрисата Аня Пенчева. Комедията “Внимание, любов” ги събира с Влади Въргала, Христо Чешмеджиев и Свежен Младенов.

Морската премиера във Варна ще бъде на 29 август от 20.30 часа в Летен театър.
Билети с цени от 15.00 до 30.00 лв. са в продажба на касите на Летен театър и Българан и онлайн в системата на ePortal.BG - ТУК 


"ВНИМАНИЕ, ЛЮБОВ!" ни предлага забавление, смях и вълнуващи емоции, но също така ни провокира да размислим за собствените ни отношения и как да ги възстановим, когато изглежда, че са във влошено състояние. Постановката ни напомня, че любовта е постоянна работа, която изисква внимание, грижа и компромиси.

Ако искате да прекарате незабравим вечер, изпълнена със смях и емоции, "ВНИМАНИЕ, ЛЮБОВ!" е точното представление за вас.

Историята, която разказваме на сцената, е абсолютно универсална. Това е история, която може да се случи във всеки момент от семейния живот, когато изглежда, че чувствата са се притъпили и всичко се е превърнало в навик, а хората са станали просто партньори в живота. Това е история за това как страстта си отива, появяват се много други задължения, навици, а щастието напуска къщата. Каним ви да се запознаете с героите на нашето представление, за да се посмеем заедно и да ви покажем, че винаги може да се намери изход от трудна ситуация, с цел спасение на любовта.


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар