Рекордно! 50% от местата в Канев център за "Тя, той и още двама-трима" на 18.10 са разпродадени

На страхотен зрителски интерес в Русе се радва най-новата звездна театрална комедия на България - "Тя, той и още двама-трима" с автор Жолт Пожгай.

Постановката ще гостува в зала Канев център на 18 октомври а два месеца предварително 50% от местата в залата вече са разпродадени. Билети могат да цъдат закупени САМО от касата на Канев център всеки работен ден от 10.00 до 14.00 и от 16.00 до 18.00 часа. Телефона за информация е 082/888-636.

КЛИКНИ ТУК ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА "КОМИЦИТЕ - БЯГСТВО ОТ ТЕЛЕВИЗОРА" И "ДА ПЕЕШ ПОД ДЪЖДА" С ОРЛИН ГОРАНОВ И МАРИАН БАЧЕВ

До момента "Тя, той и още двама-трима" препълни до краен предел залите във Варна, Добрич, Силистра и Пловдив. Със сигурност "билети на търси се" ще има и в Русе. Трупата ще гостува на 03.09 във Варна, 06.09 в Петрич,11.09 в Ямбол, 03.10 в София. "Тя, той и още двама-трима" е рeжисирана от Богдан Петканин а актьорския състав е впечатяващ - Аня Пенчева, Александър Кадиев, Ненчо Илчев, Кирил Ефремов, Тончо Токмакчиев и Тихомир Благоев. Най-новата театрална комедия на България е своеобразен наръчник за това как една жена трябва да воюва за своето щастие. „Смъртоносният секстет ” Аня Пенчева, Тончо Токмакчиев, Александър Кадиев, Кирил Ефремов, Ненчо Илчев и Тихомир Благоев ще ви разкажат живота такъв какъвто мислим, че не е. Шест театрални миниатюри. Шестима мъже. Шест първи срещи. Шест смъртни случая. Шест експлозии от смях и абсурд…и една невероятно отчаяна жена. А когато тази отчаяна жена е актрисата Аня Пенчева, това е обещание за истинско забавление. Продуцент е "Ажур Пико".  


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар