Никой няма да ни цака с топла бира! "ПЛАЖЪТ" с премиера на 30.06 в Moonlight Bar & Restaurant

На 30.06 на "ПЛАЖЪТ": Тони Радичев гарантира, че никой няма да ни цака с топла бира

Чудесното театрално шоу "Плажът" предстои да бъде представено премиерно във Варна на 30 юни от 20.30 часа на брега на морето в прекрасния Moonlight Bar.

Билетите са в продажба на касите на театър "Българан" и Фестивален и конгресен център. Онлайн билети купи от ТУК. В деня на премиерата ще се предлагат и на място в Муунлайт при завишена цена на билетите.

"ПЛАЖЪТ"
Невероятна комедийна вечер с любимите актьори - Васил Драганов, Калин Попов и Иля Пепеланов /"Столичани в повече", "Не залагай на англичаните", "Помощ, жена ми е луда"/.

Тримата комици са забъркали невероятни весели театрални коктейли за да ни накарат да се смеем от сърце на брега на морето ... дори и с чаша любим коктейл.

Специален гост на шоуто ще бъде легендата на бг кино и театър Антон Радичев.

Ще има и много изненади, игри с публиката, музика и е възможно да се понамокрите в басейна но бъдете сигурни - никой няма да ви цака с топла бира!

"Плажът" ще бъде представен отново във Варна на 29 юли когато гост на тримата комици ще бъде Камен Воденичаров. Билетите също са в продажба на касите на театър "Българан" и Фестивален и конгресен център.


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар