Ники Урумов пред СПЪТНИК: "Смях без завеса" е искрен смях с поука!

Ники Урумов - любимец на публиката с повече от 70 роли в театъра. Носител на множество престижни награди у нас и в чужбина. Гостувал е на международни театрални форуми в Германия, Русия, САЩ, Канада, Франция, Италия и къде ли още не. Във Варна Ники Урумов играе с голям успех моноспектаклите "Мъжка задушница", "Ние, българите. Открит урок за чужденци". От този сезон на сцената на театър "Българан" се играе и "От роля в роля". На изключителна популярност се радва и проекта "Смях без завеса", който включва най-доброто от комеди спектаклите на Урумов. На няколко пъти залите на Двореца на културата и спорта, Фестивален и конгресен център и Летен театър във Варна се оказваха малки. Предстои премиерата и на второто издание на "Смях без завеса" където гости на Ники Урумов ще бъдат Мария Статулова, Ники Станоев, Славка Калчева и танцьорите от "Кукери". Музикални домакини отново ще бъдат Светла и Ники или "Бенда на Професора". Организатор на събитието е варненската Арена на смеха "Българан". На 20.01.2020 г. шоуто ще се играе в зала Канев център в гр. Русе а на 21.01.2020 г. в зала "Конгресна" на Двореца на културата и спорта в морската столица. И този път хилядната зала „Конгресна“ в Двореца на културата и спорта ще се „тресе“ от смях, музика и танци! Ще ни заглушават бурни аплаузи – подарък за майсторската актьорска игра на „смъртоносното“ трио комици – Ники Урумов – Ники Станоев – Мария Статулова. Преди премиерата Ники Урумов бе любезен да отговори на няколко блиц въпроса за СПЪТНИК. Обичам да се смея защото...
  • Защото смехът ни озарява, очите ни грейват, ставаме по великодушни, по красиви и по добри.
Поука или просто смях е "Смях без завеса"?
  • "Смях без завеса" е неподправен и неприкрит смях. Искрен смях с поука!
Какво е чувството на сцената като домакин на любими актьори като Мария Статулова, Ники Станоев и любимата певица на България - Славка Калчева?
  • Неописуема радост, обич и мощна творческа енергия, която те залива от всякъде!
"Бенда на Професора" е неотлъчно до вас в шоуто в какъвто и да е вариант. Любимци или това, че са добри музиканти и причината?
  • Перфектни професионалисти и верни Приятели!
Какво обещавате на публиката на премиерните представления в Русе и Варна?
  • Забавление и незабравими емоции,изпълнени с много смях и радост!
Вашето пожелание към колегите от "Смях без завеса" и зрителите за Новата 2020 г.
  • Да са здрави и щастливи,обичани и обичащи,търсещи и откриващи,успешни и вдъхновени!Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар