"Направихте ме на луд" - театрална комик терапия лекува със смях

Хумор, музика, песни... очакват публиката

Най-гледаното театрално шоу "Направихте ме на луд" гостува във Варна на 13 ноември в зала 1 на Фестивален и конгресен център.

В ролите ще видим Руслан Мъйнов, Ненчо Илчев, Мария Сапунджиева, Кирил Ефремов, Павел Иванов, Тихомир Благоев. Режисьор е Богдан Петканин.

Хумор, музика, песни... В "Ко’Мик театрална терапия" ще видите миниатюри от "Сляпата любов",  "Той пропя", "Половин жена", "Тя пропя", "Фокусите на фокусника", "Тя му дойде", "Война и мир", "Стар струг за млада гайка".

Този спектакъл би могъл да се казва: "Който оцелее нека разкаже", също така "Те толкова си могат", както и "Играещи в просото", а защо не "Те не могат да ни спрат", а също така "И повече и пак, смях под похлупак", и "50 нюанса на открито".

❗️Събитията се провеждат в съответствие с издадените от здравните власти заповеди за противоепидемични мерки. Всички зрители могат да се чувстват спокойни в безопасна среда, поради прецизното очистване на въздуха с HEPA филтри във вентилационната и климатична система на залата. Билетите са в продажба на касата на театър "Българан". 


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар