На 8 март във Варна: Буря от празнични емоции с Виктор Калев и "Грамофонът"

8 март - един чудесен празник, който заслужава да бъде отпразнуван подобаващо - с приятна компания и любим класен спектакъл

Виктор Калев ще представи във Варна "Грамофонът" на 8 март от 19.00 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център.
Организаторите от театър "Българан" са подготвили и специална празнична томбола. 
По всичко личи, че в празничната вечер всички дами ще се почувстват специални а това е повод за един прекрасен и оригинален подарък към тях.

Празничен един билет за двама може да закупите в понеделник от 11.30 до 13.30 часа от билетен център в театър "Българан"

"Грамофон" е по идея и разкази от живота на Виктор Калев, с автор Ваня Щерева. Спектакълът е своеобразно пътешествие през годините, заредено с носталгия, хумор и любов, в което зрителят ще стане съпричастен към една сбъдната мечта.

Виктор Калев споделя, че грамофонът е бил негова детегледачка в миналото. "Той си ме отглеждаше по цял ден, докато те (*родителите му) се върнат аз си слушах моите грамофонни плочи. Много мечтаех за стерео грамофон, така и не успяха да ми купят, винаги бяхме на моно. Но аз си представях, че това моно е стерео, че един ден ще пея и ще играя пред много хора…“

ОЩЕ ОТ ПРОГРАМАТА:

на 16 март от 19.00 часа
"ЧЕРНОТО ПИЛЕ"
 от Николай Хайтов
Моноспектакъл на МАРИУС КУРКИНСКИ
 В “Черното пиле” Мариус Куркински включва три разказа на Хайтов - "Мерак", "Пазачът на Овесената нива" и "Черното Пиле"
"Хора, които живеят трудно, страдат, понякога изпадат в грехове, но винаги търсят разкаяние и никога не пропускат великите мигове на радост и любов."
"В разказите на Хайтов душата на българина е много чиста и неопетнена, там хората не са нагазили в никакви отношения с комерсиалното, в същото време страдат от живота, но не се жалват, а го преборват", споделя Мариус.


на 24 март от 19.00 часа 
"ТЯ, ТОЙ И ОЩЕ ДВАМА-ТРИМА" 
Комедия от Ж. Позгай, Режисьор: Богдан Петканин
С участието на: Аня Пенчева, Александър Кадиев, Точно Токмакчиев, Ненчо Илчев, Кирил Ефремов и Тихомир Благоев

на 25 март от 19.00 часа
ПРЕМИЕРА: "ОТЧАЯНИ СЪПРУЗИ"

Автори Алекси Макар, Жером Даран, Стефан Мюра
Режисьор: Васил Дуев
С участието на: Даниел Пеев, Бойко Кръстанов, Явор Бахаров
Трима мъже изпадат в непредвидена ситуация и взимат микрофона, за да направят някои разяснения по “тънката” част. Ежедневието и особеностите в живота по двойки се представят на зрителите от трима развихрящи се в хумора си актьори!
След като получава писмо, в което приятелката на Бойко го информира, че го напуска, единствената идея, която му хрумва е да призове на помощ двамата си най-добри приятели Явор и Дънди, за да намерят начин Бойко да си я върне. Нестандартна хроника на трудностите на „силния“ пол, който трябва да приеме предизвикателството на непреодолимите изпитания, поставени му от жените и от ежедневието, умело представена от трима талантливи актьори. 
"Отчаяни съпрузи" нарушава кодовете и носи обновление на комедийния жанр.


на 1 април от 19.00 часа - Празничен спектакъл 
"СВАТБА СЪС ЗАКЪСНИТЕЛ" комедия от Робин Хоудън
Режисьор: Николай Гундеров 
С участието на: Филип Аврамов, Мая Бежанска, Тони Минасян, Илияна Лазарова, Христина Джурова 
Ще се стопите от смях!! Изключително препоръчително! Бъдете с нас!
Броени минути до сватбата! Да имаше как времето да се върне назад, защото всичко е с главата надолу, следователно - с краката нагоре. Под брачното легло на Бил цъка истинска бомба със запалителна смес от заплетени ситуации, изненадващи обрати, неочаквани събития и експлозивен хумор.
Стъпка встрани може доведе до бракоразводно дело, или до… оглушителен смях.Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар