"Любов по ноти" - грандиозно празнично шоу на 14.02.2022 в Двореца на културата и спорта

Празник на виното и любовта с много специални гости, смях и награди с водещ Димитър Горчев и … 120 мин. истинска забава с Веселин Маринов, Братя Аргирови и Ненчо Илчев предстои в Двореца на културата и спорта във Варна на 14.02.2022 г.

Билетите са в продажба на касата на театър "Българан". 

Вечерта ще започне с подобаващо шоу с много награди а публиката ще бъде „в ръцете“ не на кой да е, а на самия Димитър Горчев.

Един от всички смелчаци ще има възможността да направи най-оригиналното предложение за брак. 
Звездите от сцената и екипите на ПК "Ажур Пико" и театър „Българан“ ще се погрижат събитието да бъде незабравимо и без аналог!

Втората част на вечерта ще зареди публиката с много смях и адреналин в компанията на Веселин Маринов, Братя Аргирови и Ненчо Илчев. Е, каква по-звездна вечер от тази?

Отново ви предупреждаваме да се приготвите за много веселба и усмивки, сложете най-хубавия си парфюм и се насладете на една чудесна празнична вечер на забавата и усмивките, защото само те сбъдват и най-красивите мечти!

Хитове и само хитове ще звучат в легендарната зала "Конгресна" в Двореца на културата и спорта във Варна на 14.02 от 19.00 часа.
Най романтичният шлагерен певец на България Веселин Маринов, неповторимите и обичани Братя Аргирови заедно с Ненчо Илчев ще изнесат голямо шоу за радост на всички свои почитатели.

Шоу от такъв ранг може да се види единствено на 14.02 в Двореца на културата и спорта.

Традиционно 14 февруари ще бъде ден, гарантиращ неповторими емоции и настроение на всички присъстващи. А, всички, повече от всякога имаме нужда точно от това. Нека се заредим с много любов и настроение в очакване на Лято 2022.


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар