"Любов по ноти" - грандиозно празнично шоу на 14.02 в зала 1 на ФКЦ

Празник на виното и любовта с много специални гости, смях и награди с водещ Димитър Горчев и … 120 мин. истинска забава с Веселин Маринов, Братя Аргирови и Ненчо Илчев предстои в зала 1 на Фестивален и конгресен център на 14.02.2022 г.

Билетите са в продажба на билетни каса ФКЦ. Промо един билет за двама се предлага на билетен център Българан. Онлайн билети ТУК  и ТУК

Вечерта ще започне с подобаващо шоу с много награди а публиката ще бъде „в ръцете“ не на кой да е, а на самия Димитър Горчев.

Един от всички смелчаци ще има възможността да направи най-оригиналното предложение за брак. 
Звездите от сцената и екипите на ПК "Ажур Пико" и театър „Българан“ ще се погрижат събитието да бъде незабравимо и без аналог!

Втората част на вечерта ще зареди публиката с много смях и адреналин в компанията на Веселин Маринов, Братя Аргирови и Ненчо Илчев. Е, каква по-звездна вечер от тази?

Отново ви предупреждаваме да се приготвите за много веселба и усмивки, сложете най-хубавия си парфюм и се насладете на една чудесна празнична вечер на забавата и усмивките, защото само те сбъдват и най-красивите мечти!

Хитове и само хитове ще звучат в зала 1 на ФКЦ на 14.02 от 19.00 часа.
Най романтичният шлагерен певец на България Веселин Маринов, неповторимите и обичани Братя Аргирови заедно с Ненчо Илчев ще изнесат голямо шоу за радост на всички свои почитатели.

Шоу от такъв ранг може да се види единствено на 14 февруари във Варна.

Традиционно 14 февруари ще бъде ден, гарантиращ неповторими емоции и настроение на всички присъстващи. А, всички, повече от всякога имаме нужда точно от това. Нека се заредим с много любов и настроение в очакване на Лято 2022.


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар

Илияна Илиева
От 19.30 е концерта