Лени Кравиц с концерт в Бургас

Лени Кравиц обяви предстоящото си турне Blue Electric Light Tour за 2024, което ще дойде и в България.

Концертът ще бъде на Морска гара в Бургас на 6 август, съобщават организаторите.
Събитието се организира със съдействието на Община Бургас.
Билетите влизат в масова продажба на 25 март на TicketStation.bg.

Предварителната продажба за членове на Fest Club започва в събота, 24 март. За повече информация, посетете официалния уебсайт на артиста - https://lennykravitz.com.

Вечeн. Експлозивeн. Романтичeн. Вдъхновяващ. Как иначе да опишем Blue Electric Light, 12-ия студиен албум на Лени Кравиц.

Кравиц пише и записва албума, в който майсторският му дълбок соул рокендрол е отново налице, в собственото си студио на Бахамите. Като безмилостно творческо динамо – като музикант, автор на песни, продуцент, актьор, автор, дизайнер – той продължава да бъде глобална мощна енергия в музиката, изкуството и културата.

Blue Electric Light е вълнуваща колекция от песни, която надгражда този популярен имидж и е още едно допълнение към образа на човека, чиято музика, както и неговата емблематична естетика, продължават да вдъхновяват милиони по света. В албума талантите на Кравиц като автор, продуцент и мултиинструменталист продължават ярко да се показват, тъй като той пише и изсвирва повечето инструменти сам, с помощта на дългогодишния си китарист Крейг Рос. В крайна сметка, Лени създава 12 песни, които капсулират наследството му на пионер, който пресича музикалните жанрове, но и същевременно стои стабилно в пулса на 21-ви век и отвъд него.Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар