Квартет Destiny ще представи авторския концерт-спектакъл „Усещане за жена“ във Варна

Квартет Destiny ще представи авторския си концерт-спектакъл „Усещане за жена“ за първи път във Варна на 27 април от 19:00 във Фестивален и конгресен център – Варна. Българският квартет, аплодиран от Тина Търнър, спечелил международни отличия, милиони гледания и любовта на публиката, ще зарадва феновете със страхотно шоу.

Концерт-спектакълът „Усещане за жена“ представя най-доброто от творчеството на квартета, поднесено с интерактивен сценарий и впечатляващо лазерно шоу. Гери, Звезди, Лора и Мая ви канят на един завладяващ танц във времето със своите oригинални изпълнения на класики като El Choclo, Tico-Tico, Miserlou-Flamenco, Едерлези, Очи чёрные, Бубамара и много други. Те ще представят и последното си парче „Йовано,Йованке“ с интересен аранжимент.

„Йовано, Йованке“ е най-новият хит на квартет Destiny в изпълнение с най-популярното дуо от Македония - Дац & Александар (любимци на българската публика с „Корона Чао“). Само за месец, парчето има вече 100к гледания.

Друг успех от началото на годината е, че техният аранжимент ‘El Choclo’, бе избран и включен в официалния трейлър на световната продукция „Танго Шалом“ – последния филм от създателите на „Моята луда гръцка сватба“. Гери, Звезди, Лора и Мая нямат търпение да се срещнат с варненската публика!

Концертът ще се състои на 27 април /вторник/ с начален час 19:00 ч. 


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар