Концерт с най-хубавите песни на Силвия и Теди Кацарови на 29 март във Варна

Празничен пролетен концерт с най-хубавите песни на Силвия Кацарова и рожден ден на Теди Кацарова. Една прекрасна вечер предстои на 29 март в зала 1 на Фестивален и конгресен център

Ограничен брой билети до 30% от капацитета на залата са в продажба на касите на театър "Българан" и ФКЦ. Онлайн билети може да закупите от ТУК

Силвия Кацарова е емблематично име в българската поп музика. Със своя талант, специфичен тембър и маниер на изпълнение, повлиян от ритъм енд блус и соул, тя има определяща роля за успеха на “LZ“. Песни като „Бяла въздишка“, „Големият кораб минава“, Топъл дъжд“ и "Обещай ми любов" се превръщат в хитове през 80 – те години. 
След разпадането на група LZ през 90 – те години Силвия Кацарова продължава със солова кариера, издава няколко самостоятелни албума, сред които „Огън от любов“, в който са събрани едни от най – хубавите й дуети. 

Сега голямата поп певица представи и своята автобиографична книга „Мой сън…“. Кое вдъхновява Силвия да напише книга за живота си и кои са най-хубавите песни на обичаната певица ... ще разберете ако присъствате на концерта на звездата в зала 1 на Фестивален и конгресен център.

На сцената ще отпразнуваме и рожден ден на прекрасната Теди Кацарова. 


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар