"Кастинг" - мюзикъл с музиката на Майкъл Джаксън с премиера в Добрич и Варна

https://www.youtube.com/watch?v=JMP44kJYgWE&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2tOADMTSVqSAQp8a2mFD9zLXx2y2EI1uFg5gEV_OZAg8s3T-lSzh0Ms-E

Актьори, певци и танцьори излизат на 10 април от 19:00 часа и на 13 май от 19.30 часа съответно на сцените на Драматичен театър „Йордан Йовков” в Добрич и Фестивален и конгресен център във Варна. Поводът е премиерата на мюзикъла „Кастинг”

На премиерата в Добрич се очаква да присъстват зам.-министърът на културата Румен Димитров и депутатите Валери Симеонов и Йордан Апостолов. Режисьор и автор на либретото в "Кастинг" е Петър Радевски. В ролите ще видим актьорите, които добре познаваме от "Гераците", "Зобра Гъркът" и "Преспанските камбани" - Стефан Сърчаджиев, Татяна Христова и Красимир Демиров, както и младите певци Филип Филчев и Елеонора Иванова – възпитаници на музикалния педагог Елена Карабельова. Специалното участие е на танцьорите от балет „Алексия” с хореограф Севдалина Мавродиева. Оригиналните мултимедия и сценични ефекти са дело на Краси Янев. Спектакълът се подготвя от една година. В него ще звучат хитове на Майкъл Джаксън, оркестрирани и аранжирани специално за спектакъла и със съответните авторски права. "Кастинг" разказва за стремежа и амбицията на младите хора да подредят собствения си живот, борбата им да се докажат в търсенето на по- добър свят. "Светът за човека е такъв, какъвто си го е заслужил!"      


Автор: Владимир Николов
Напиши коментар