„И все пак, животът е прекрасен“ с морска премиера на 25 юни

Спектакълът „И все пак, животът е прекрасен“ с новата си версия, след успешната премиера в София ще бъде представен и във Варна на 25 юни

Билети могат да бъдат закупени от билетен център "Българан" /Ул. Братя Шкорпил 33/ 

„И все пак, Животът е прекрасен“ – спектакъл, който преосмисля границите на театралното изкуство, вдъхновен от една от най-значимите пиеси на руската литература – „Самоубиецът“ на Николай Ердман.

Тази пиеса, която беше подложена на най-дългата забрана от комунистическата цензура в историята – цели 60 години, е символ на духовната съпротива и творческата непокорност. Наречена „Ревизорът на 20-ти век“, тя поставя Ердман наравно с великия Гогол, а Осип Манделщам ни напомня за нейната дълбока човечност и способност да открива светлина дори в най-мрачните моменти.

Александър Морфов, с неподражаемия си талант и визия, преобразява този драматургичен текст в карнавално-театрално събитие, което е обявено за „най-смешният и най-тъжен спектакъл, създаван през последните 30 години на българската сцена.“ Това не би било възможно без магията на Камен Донев и невероятната група от български актьори, чието участие вдъхва живот и емоция във всяка сцена.

Спектакълът обещава на публиката не само вълнуващо театрално преживяване, но и пътешествие през дълбочините на човешката душа, където смехът и сълзите се срещат, за да разкажат една вечна история за силата на живота и надеждата.

Не пропускайте шанса да станете част от тази незабравима театрална вечер!
Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар