Христо Шопов представя комедийния моноспектакъл "Не е за телефон"

Световният киноартист Христо Шопов, който през последните няколко години се завърна в театъра, ще представи във Варна комедийния си моноспектакъл "Не е за телефон". Събитието ще се състои на 10 август от 19.00 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център.

Билетите са в продажба на касите на театър "Българан" и ФКЦ.

„Всъщност това е динамичният ден на един мъж, който се опитва да оцелее. Много мъже ще се познаят в този персонаж - и не само мъже“, сподели синът на великия Наум Шопов. Автори на представлението са Елин Рахнев и Лиза Шопова – сестрата на Христо, която е и негов режисьор. Сценографията на постановката, която е продукция на театъра в Хасково, където Рахнев е драматург, е на Анелия Райкова, а музиката е на Светлин Къслев.

„Шегуваме се с много неща от живота на сцената, като спазваме добрия вкус. Но не са много онези нещата, които ме разсмиват. Важното е човек да може да се шегува със себе си“, беше категоричен Шопов. Според него фразата „Не е за телефон“ все така продължава да бъде актуална за всекидневието ни, защото хората все още предпочитат да си казват важното, като се видят. Самият той обаче не се страхува, че някой може да го подслушва, защото не е чак толкова интересен.        

ОЩЕ ОТ ПРОГРАМАТА

на 9 август от 19.00 часа, ФКЦ
"ПЕТЪК 13"
 - комедия от Жан Пиер Мартинез
Режисьор: Георги Кадурин
С участието на: Христо Гърбов, Мария Сапунджиева, Мариана Миланова

на 11 август от 19.00 часа 
ПРЕМИЕРА: "НА ЖИВО"

Моноспектакъл на Александра Сърчаджиева
По текст на Яна Борисова и с режисьор Димитър Коцев-Шошо - син на легендарния Константин Коцев.
Пиеса, която разказва за най-трудните и най-хубави мигове в живота на актрисата, ще разкрие несподелени досега моменти, които ще изнанадат дори и близките й.


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар