Хитовата комедия на Теди Москов "Редки тъпанари" на 22 април във Варна

Теди Москов ще представи хитовата театрална комедия "Редки тъпанари" на 22 април от 19.00 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център

Билетите са в продажба на касите на Българан и Фестивален комплекс. Онлайн билети могат да бъдат закупени от системата на ePortal.BG - ТУК

Явор Бахаров печели награда ИКАР (2018) за поддържаща мъжка роля в „Редки тъпанари”, а в звездния актьорски отбор му пригласят още Мая Новоселска, Александър Сано, Роберт Янакиев, Ясена Господинова, Петя Венелинова, Александър Узунов, Ивайло Спасимиров. 

"РЕДКИ ТЪПАНАРИ"
 - Спектакълът е театрална версия на филма на Марио Моничели „Неизвестни извършители“. Сюжетът е силно комедиен и разкрива трогателните опити на група пишман крадци да оберат една заложна къща. Те са фрапиращо непрофесионални и абсолютно неподходящи за престъплението, с което са се нагърбили. Бандата им се състои от некадърен спортист, провалил се адвокат, уволнен кино оператор, бездарен сицилиански мафиот и младоженец, захванал се да краде в деня на сватбата си. Паралелно с кражбата се раждат и две любовни истории. Ражда се и „престъплението на века“.

„Със Симон Шварц преработихме сценария, така че да го доближим до съвременна България, а именно – бедна, крадлива и безперспективна за огромен брой хора. Между Италия през 50-те години на миналия век и България в наши дни има някаква „роднинска“ близост.", споделя режисьорът Теди Москов.

 


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар