Един билет за двама за спектаклите на Ансамбъл "Чинари" и "Мой сън..." на Силвия Кацарова

Театър "Българан" и Фестивален и конгресен център пуснаха в продажба празничен билет за двама за две от предстоящите концертни прояви - за 17.03 за спектакъла на Ансамбъл "Чинари" или за 30.03 за концерт-спектакъла "Мой сън..." на Силвия Кацарова, Теди Кацарова, Нели Хаджийска, Дичо и музиканти.

Празничен един билет за двама може да бъде закупен от билетните каси на Фестивален и конгресен център и театър "Българан" до 8 март, включително.

На 17 март от 19.00 часа в зала 1 на ФКЦ ще се насладим на майсторството на прекрасните танцьори от ансамбъл "ЧИНАРИ" в спектакъла "Ние, българите". "Ние, българите" ще бъде с традиционно българско фолклорно съдържание. В него ще намерят място едни от най-емблематичните, зрелищни и обичани от публиката произведения - с най-ефектните и въздействащи фрагменти от тях. На 30 март от 19.00 часа ще бъде представен "МОЙ СЪН..." Концерт - спектакъл на Силвия Кацарова Участват още: Теди Кацарова, Нели Хаджийска, Дичо и музиканти. Силвия Кацарова е емблематично име в българската поп музика. Със своя талант, специфичен тембър и маниер на изпълнение, повлиян от ритъм енд блус и соул, тя има определяща роля за успеха на “LZ“. Песни като „Бяла въздишка“, „Големият кораб минава“, Топъл дъжд“ и "Обещай ми любов" се превръщат в хитове през 80 – те години. След разпадането на група LZ през 90 – те години Силвия Кацарова продължава със солова кариера, издава няколко самостоятелни албума, сред които „Огън от любов“, в който са събрани едни от най – хубавите й дуети. Сега голямата поп певица представи и своята автобиографична книга „Мой сън…“. Кое вдъхновява Силвия да напише книга за живота си и кои са най-хубавите песни на обичаната певица ... ще разберете ако присъствате на концерт-спектакъла "Мой сън ...".


Автор: Владимир Николов
Напиши коментар