Eдин билет за двама в Канев център за комедията "Вечеря с приятели" на 10 март

Комедията „Вечеря с приятели“ ще гостува в Канев център Русенски университет на 10 март от 19.00 часа. Интереса към събитието е голям и билетите вече са в продажба САМО на билетната каса на Канев център в Русенски университет всеки работен ден от 12.00 до 18.00 часа. Телефона за информация е 082/888-636.

До 6 март, включително Канев център ще предлага празничен един билет за двама! Това ще бъде последен промо период за комедията "Вечеря с приятели"

Режисьор: проф. Ивайло Христов. С участието на: Асен Блатечки, Мария Сапунджиева, Ненчо Илчев и Кристина Янева. В пиесата „Вечеря с приятели“ Доналд Маргулис разказва историята на две приятелски семейства, които са изправени пред екзистенциалния въпрос: как да продължим живота си, ако ежедневието е надделяло над чувствата? Разбира се, че няма еднозначен отговор. Всеки има право да постъпи както намери за добре. Едни избират ”свободата”, други предпочитат да ”носят кръста”, а трети…тръгват на ”уроци по пиано”. Като се замисли човек, в това има нещо и смешно, и тъжно, каквато е и пиесата на Маргулис ”Вечеря с приятели”.

При засилен зрителски интерес в продажба са билетите и за следните предстоящи събития:

За повече информация за предстоящите хитове кликнете върху съответното заглавие.

на 31 април от 19.00 часа "МОЙ СЪН..." Концерт - спектакъл на Силвия Кацарова Участват още: Теди Кацарова, Нели Хаджийска, Дичо и музиканти на 7 април от 19.00 часа "ЗОРО" от Стивън Кларк Мюзикъл по либрето и текстове на песните Стивън Кларк; музика Джипси Кингс; оригинална история Стивън Кларк и Хелън Едмъндсън; съавтор на музиката и адаптация Джон Камерън; изп. продуценти Джон Герз, Адам Кенрайт и Исабел Алиенде Гастрол на Държавна опера Варна на 28 април от 19.00 часа "НЕ ЗАЛАГАЙ НА АНГЛИЧАНИТЕ" Комедия от Владимир Джурджевич Постановка на Владлен Александров /"Жена ми се казва Борис"/ В ролите: Калин Попов, Камен Воденичаров, Иля Пепеланов на 14 май от 19.00 часа „ЧИКАГО“ - Мюзикъл от Джон Кандър Либрето Фред Еб и Боб Фос Текст на песните Фред Еб По пиесата на Морин Далас Уаткинс Адаптация на сценария Дейвид Томпсън Постановка Борис Панкин Диригент Страцимир Павлов Гастрол на Държавна опера Варна


Автор: Владимир Николов
Напиши коментар