Две чудесни театрални комедии през новата седмица във ФКЦ

Новата седмица ще започне с ударна доза смях във Фестивален и конгресен център във Варна

Билетите са в продажба на касите на театър "Българан" и ФКЦ. Местата са ограничени до 30% от максималния капацитет и при спазване на изискването за социална дистанция и всички противоепидемични мерки. Всички присъстващи могат да се чувстват спокойни в здравословна среда, поради  прецизното  очистване на въздуха с  HEPA филтри във вентилационната и климатична система на комплекса.

На 22 февруари от 19.00 часа на сцената на зала 1 ще се играе хитовата комедия от М. Гавран "Мъже под чехъл". Режисьор на постановката е Владлен Александров а ролите се изпълняват от Албена Колева, Тончо Токмакчиев и Кирил Ефремов.

Кратък анонс
Ако един оправдан след погрешна присъда затворник внезапно се завърне при разведената с него жена?
Ако, понеже няма къде да отиде, поиска да живее в апартамента, който отчасти му принадлежи и който тя обитава с новия си съпруг? Ако новият прояви разбиране и каже, че няма нищо против?
Ако учениците и (защото тя е учителка) започнат да и се подиграват, че живее с двама мъже по (казано на техния език) “системата сандвич”?
Ако двамата неочаквано сприятелили се мъже толкова я вбесяват, че ги изгонва да спят заедно на дивана, а тя остава сама в брачното ложе?
Ако внезапно се появи още една жена и заедно с това неудържим пристъп на ревност?
И ако никой от четиримата вече не знае кого повече обича?

Всички тези въпроси трябва да си зададе великолепната комедийна актриса АЛБЕНА КОЛЕВА в звездното обкръжение на ТОНЧО ТОКМАКЧИЕВ и КИРИЛ ЕФРЕМОВ.

На 25 февруари ще бъде морската премиера на комедийния спектакъл на Михаил Билалов "Бум-бум". Началото е от 19.00 часа. Сценария е на Ваня Николова а режисурата на Лиза Шопова.

Кратък анонс
След култовата си роля на висша класа престъпник в сериала "Под прикритие" Михаил Билалов се превъплащава в нов ексцентричен герой от ъндърграунда. С голямата си уста, черното си чувство за хумор и в компанията на личния си оркестър той минава като товарен влак през спомените за 90-те, за да се блъсне челно в днешните проблеми на улицата. На какво е заприличала сегашната престъпност? Как ще се отрази политическата коректност и третият пол на престъпния свят? Защо е хубаво, че в подземния бизнес не се раздават оскари? Какви са невероятните мъки, които търпи един богаташ? Как се издържа с четири бивши съпруги? Защо днешните мъже са заприличали на абсолютни женчовци? Защо днешните жени са заприличали на Испанската инквизиция? Къде изчезна добрият стар секс? Може ли Еди Редмейн и Бенедикт Къмбърбач да са новите секс символи и как ще заместят Брандо и Пачино в един нов мафиотски филм?

"Сега момчетата си лягат с нощен крем за лице, а навремето си лягахме с пистолет под възглавницата. Накъде отива този свят, мамка му?" - се пита нашият герой, но накъдето и да отива, той продължава заедно с него...

Ако си мислите, че знаете всичко за куриозите и абсурдите от ежедневието на успелите престъпници, изгледайте този спектакъл и пак си помислете!


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар