Двама с един билет за "Помощ, жена ми е луда!" на 8 март във Варна

Христо Гърбов идва в морската столица с комедията "Помощ, жена ми е луда!". Много смях очаква варненци на 8 март от 19 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център с една от популярните комедии на съвременния френски драматург Жан Барбие, представена за първи път в парижкия театър „Театр дьо Нувоте”.

Организаторите обявиха празничен един билет за двама, който може да бъде закупен от билетните каси на театър "Българан" и Фестивален и конгресен център.

В НЕДЕЛЯ ОТ 11.00 ДО 13.00 ЧАСА НА КАСА "БЪЛГАРАН" ПРАЗНИЧЕН БИЛЕТ С ТОП ЦЕНА 8.00 ЛВ.

КЛИКНИ ТУК ЗА ЦЯЛАТА ПРОГРАМА И ВАЛИДНИ ПРОМОЦИИ

Семейните и служебни отношения на шеф на корпорация създават безкрайни комични положения, описани от автора в стила на изисканата френска комедия. В тях освен обичания от цяла България актьор ще се забъркат Ралица Константинова, Петя Венелинова, Тихомир Благоев, Ясена Господинова, Йовко Кънев, Ивайло Спасимиров, Тони Тончева. Всъщност викът на главния герой Жюлиен Валадие може да звучи и така: "Помощ, объркаха живота ми!". И как няма да го объркат, когато е обкръжен от твърде свадлива жена, от изкусителни секретарки, от способен, но твърде "нежен" счетоводител и ред други атрактивни екземпляри, които забъркват водопад от смешни ситуации. А горкият Жюлиен трябва да ги оправи. Как действат герои, които не са намерили истинското си място в живота? Как действат персонажи, които искат да прецакат другия? Народът го е казал: Като станат за смях. В края на краищата те подреждат пъзела на житейските си стремления. Но преди това трябва да бъдат смешни, агресивни, зверски амбициозни. И тъкмо такива ни ги представя драматургът Жан Барбие. На нас, зрителите, не ни остава нищо друго, освен силно да се надсмеем над забавните ситуации, в които изпадат. А дали и ние ще изпадаме в подобни? Тогава какъв вик надаваме? Може би "Животът е луднал!".  


Автор: Владимир Николов
Напиши коментар