Два часа смях с "Редки тъпанари" на Теди Москов на 26.08 във Варна

Театралната комедия „Редки тъпанари” на режисьора Теди Москов ще разсмее варненци и гостите на морската столица на 26 август от 20.30 часа в прекрасния Летен театър.

Билетите са в продажба на касите на театър "Българан" и Летен театър. Съобразно с изискванията на здравните власти местата са ограничени до 50% от капацитета на театъра и при спазване на всички противоепидемични мерки.

Мая Новоселска, Александър Сано, Явор Бахаров, Роберт Янакиев, Дайана Михайлова, Ясена Господинова, Александър Узунов, Ивайло Спасимиров, Петя Венелинова.

Толкова смях, че няма и да се сетите за Джордж Клуни - това можете да очаквате от престъпно смешната комедия на Теди Москов. 

Направена по филма на Марио Моничели "Неизвестни извършители", но адаптирана към днешната родна действителност, това е постановка, изпълнена с хитри и не толкова хитри замисли, романтика и доста уместни заключения за българското съвремие.

Те са фрапиращо непрофесионални и абсолютно неподходящи за престъплението, с което са се нагърбили. Разбира се, самочувствието им е обратно пропорционално на възможностите. Бандата им се състои от некадърен спортист, провалил се адвокат, уволнен кино оператор, бездарен сицилиански мафиот и младоженец, захванал се да краде в деня на сватбата си. Ние съчувстваме на тези бандити, за разлика от днес, когато филмите ни карат зорлем да им се възхищаваме. Паралелно с кражбата се раждат и две любовни истории. Ражда се и "престъплението на века".


 


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар