"Балканска сватба" ще се вихри във Варна на 14 април

Най-новата комедия "Балканска сватба" ще има своята морска премиера на 14 април от 19.00 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център. Всички закупени билети за 22.03 ще важат без презаверка за априлската дата

Билетите са в продажба на касите на театър Българан и ФКЦ. 
Местата са ограничени до 30% от максималния капацитет и при спазване на изискването за социална дистанция и всички противоепидемични мерки. Всички присъстващи могат да се чувстват спокойни в здравословна среда, поради  прецизното  очистване на въздуха с  HEPA филтри във вентилационната и климатична система на комплекса.

Кликни ТУК за да гледаш ТРЕЙЛЪРА

Сватбата е копнеж. Копнеж за истинско тържество на духа. Сватбата изтрива целия мрак и подчертава най-светлите кътчета в душата. Но понякога дори една сватба не е в състояние да скрие човешката дребнавост, злобата, завистта и високомерието. Даже напротив.
Светостта на сватбата може да разобличи покварата в най-ревностно пазените тайни и намерения.
На теория във всяка сватба нещо може да се обърка. Но с най-голяма доза сигурност подобен сценарий би предложила една балканска сватба. 
Днес е големият ден!
Денят, в който празничната сцена се превръща в арена на истинска гладиаторска битка.

Автори на "Балканска сватба" са Ивайло Ненов и Ваня Георгиева
Режисьор: Ивайло Ненов
Сценография: Теодор Киряков
Музика: Пламен Мирчев - Мирона
Хореография: Александър Манджуков
Участват: Христо Пъдев, Венцислав Петков, Ивайло Спасимиров, Йовко Кънев, Кристиана Ценкова, Любомир Кънев, Мариана Крумова, Тони Тончева, Кадри Хабил


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар