Абсолютният хит "Черното пиле" на Мариус на 18.10 в зала 1 на ФКЦ

Абсолютният хит на Мариус Куркински "Черното пиле" продължава да се играе в България при небивал интерес

Във Варна ще бъде представен за пореден път на 18 октомври от 19.00 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център. Билетите са в продажба на касите на театър "Българан" и ФКЦ. 

Местата са ограничени до 50% от максималния капацитет и при спазване на изискването за социална дистанция и всички противоепидемични мерки. Всички присъстващи могат да се чувстват спокойни в здравословна среда, поради  прецизното  очистване на въздуха с  HEPA филтри във вентилационната и климатична система на комплекса.

В “Черното пиле” Мариус Куркински включва три разказа на Хайтов – „Мерак“, „Пазачът на овесената нива“ и „Черното пиле“.

Актьорът споделя за него: "Много искам да се върна пак на това репетиционно, изучаващо място, където привикваш гласовете на Хайтов, душата на българина. В неговите разкази тя е много чиста и неопетнена, там хората не са нагазили в никакви отношения с комерсиалното, в същото време страдат от живота, но не се жалват, а го преборват."

Мариус настина завладя сърцата на публиката по време на премиерните представления в България. 
Припомняме, че преди време той стана носител на Националната награда за актьорско майсторство „Любимец 13 - МОНО“ за цялостния му актьорски принос към театралната форма „Моноспектакъл“ и за ролите му в моноспектаклите „Сънят на смешния човек“ и „Юбилей“ на продуцентска къща „Ажур Пико“.


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар