Гримьорът Валентин Кулагин попиля колегата си Цецо Андреев с яростен пост в мрежата.

Повод за гнева на талантливия хасковлия стана визитката на Андреев, заснета за участието му в „Биг брадър”. В нея той демонстрира завидна доза самочувствие, обяви се за най-добрият коафьор в страната и нарече нарече Кулагин „палячо“ и „срам и позор за гримьорите в страната“.

Валентин не му остана длъжен и побърза да изкаже пиперливото си мнение, видя Блиц.

Ето и пълния текст на коментара му:

Като го няма Кулагин – дайте път на неговите бледи имитации! Първият обаче си оставам аз, без значение колко ще има след мен. Ментетата са много, но оригиналът е един! Както предвещах още вчера, ще има опит за повтаряне на схемата, с тази разлика, че Кулагин съм аз и не съм вътре, а не всеки с изгорял перчем. Аз не лижа и задници!
Сега осъзнавам какъв прецедент съм в историята на ББ!
Не стига, че като излязох, мишките от моята къща не спираха да говорят за мен, ами сега и тези новите пълшоци, и те говорят за мен!
В цялата история на предаването аз съм и единствения изгонен, който народа нарича „победителят“!
Крайно незаинтересован съм от гримьорката Цура от Койнаре, но понеже си позволи да говори за мен, ще върна жеста. Ще кажа само за джуджето-ромин, че той не е гримьора на „звездите“, а безплатната им подлога, техният имитатор, но не и създател на визии.
И всъщност той е гримьорът, който петни професията ни, известен с това че е оставил десетки булки и абитуриентки без грим, заради проблемите му с наркотиците. Ежедневно поемам разочарованите му клиентки, които не искат и да чуват за него.
И за финал ще кажа, че аз никога няма да бъда „гримьора на звездите“, защото тези „звезди“, които той гримира са едни елементарни проститутки.
Аз съм гримьор на всяка Нормална, Работеща Жена в тази държава и извън нея, която иска да изглежда добре. Никога не съм парадирал с клиентките си, особено известните, защото за мен е важно клиентките ми да се гордеят с мен, а не аз да се рекламирам чрез тях! Едно е сигурно – ще гледаме как бай мангау върти кючеци и зее със силиконовата си джука. Дано това ви е интересно, друго няма да видите.
Всеобщото лицемерие и на останалите мишкарници е видимо..
Жалко, че го няма Котарачето вътре, да ги мята в тъч по цял ден.“