Зомбори и Бабинова стягат сватба след "Капките"

"Защо да не се оженя след "Капките"? Ами не е лоша идеята."

Това споделя голямата звезда в шоуто "Като две капки вода" Владимир Зомбори, който се оказа изненадата на сезона не само с перфектните си превъплъщения, но и с отличното пеене и като жени, и като мъже.

"Не е лесно, но аз съм трудолюбив", с усмивка споделя Зомбори.

Кога и къде точно ще бъде сватбата, засега няма яснота. Не е ясно и дали Замбори е предложил сватба на половинката си - колежката си Весела Бабинова. Ясно е само, че актьорът, който прави фурор в шоуто за имитатори, е твърдо решен да мине под венчило.

Всъщност музикалният талант на Влади не трябва да изненадва никого. Преди повече от 13 г., още докато е млад актьор в "Малък градски театър", той се изявява в несъществуващия вече формат "Х фактор". Зомбори стига до последното стъпало в шоуто - финала, но е първият, който си тръгва от него.

Най-голямата му подкрепа е колежката му Весела Бабинова, с която имат дъщеричка, но още нямат брак.

Двамата се срещат в коридорите на НАТФИЗ, където учат актьорско майсторство - тя в класа на проф. Пламен Марков, а той - на проф. Атанас Атанасов.

"Много се впечатлих от неговото име на първо място, после от всичко друго около него", казва Весела за мъжа си.

Прадядото на сензацията в "Капките" Владимир Зомбори бил сладкар на княз Фердинанд. Именно заради владетеля на България прароднината на актьора идва в България. Когато Фердинанд е избран за княз на родината ни, носещият синя кръв във вените си взима у нас най-добрия си майстор на сладки изделия - прадядото на Зомбори. Именно затова фамилията на актьора е странна за родните ширини и малцина я произнасят правилно - с ударение на първата сричка, пише "България Днес".

"Фамилията ми идва от Унгария. Дори има град с име като моето в Сърбия - Сомбори, който е на границата. Сомбори са наричани хората, идващи от този град", споделя Зомбори.

 


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар