Жени Калканджиева абдикира от България заради скандалното си минало

Жени във Варна. Снимка Спътник бг
Жени Калканджиева е решила да предпази сина си Жорко от скандалната си слава. Веднага щом момчето чукне 13 години, тя ще го изведе зад граница, далеч от скандалното й минало.
Плановете да емигрира с детето си, Жени имала откакто малкия се родил, пише "Уикенд".
Тогава с Тачо обсъждали да се заселят в Дубай, където Калканджиева да продължи да рекламира протежетата си.
Дори започнала едно мащабно обикаляне из екзотични дестинации, за да промотира момичетата си на тамошните букъри и да им търси оферти за снимки и участия.
След няколко неуспеха се отказала от идеята, заради жестоката конкуренция на далеч по-мотивирани агенти на модели да предлагат стоката си.
Много искахме да се преместим някъде в Европа, но тя вече не е такава, каквато си я представяхме”, обяснява плановете си за емиграция Калканджиева. За действията й да избяга от България със сина си обаче има и друго обяснение.
Според близките й хора, Калканджиева била много притеснена как малкият й син ще се справи с клюките и скандалите около фамилията.
Бояла се, че може те да го подиграват заради изцепките й, докато беше в Къщата на „ВИП Брадър”. Момчето обаче тепърва ще навлиза в света на големите, където подмятанията за морала на родителите му няма да липсват.
 Тук я задържа само майка й, която не може да се грижи сама за себе си”, издават близки до семейството.За това и Жени не бърза да слага срок на емиграцията си. Тя можела да се състои, едва когато майка й вече няма да има никаква нужда от нея.
 


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар