Слави Трифонов "забърка" в скандал книгата на Патриция Кирилова -"О(У)чебник за мъже"

"О(У)чебник за мъже" откри летния сезон в София
 
  Ден преди премиерата на новата книга на журналистката и PR Патриция Кирилова "О(У)ЧЕБНИК ЗА МЪЖЕ"   шоумен № 1 Слави Трифонов  я "заподозря" в свалянето от ефир на предаването на неговия колега Милен Цветков, в което гостува и тя.
Скандалното четиво събра политици, звезди и журналисти снощи в СПА Хотел "Драгалевци", съобщава ВИП Комюникейшън.
Думите на шоумена, цитирани от стотици печатни и електронни медии, провикараха куп въпроси към авторката по време на премиерата - наистина ли заради книгата е свалено предаването?
Ето какво написа Слави в профила си във фейсбук: "Сигурно са го свалили заради една от другите две анонсирани теми: „Има ли война за трюфели в община Добрич?“ и „Вечната война между половете в новата книга на Патриция Кирилова „Учебник за мъже“.
"Всъщност Слави Трифонов може официално да стане пи ар на О(У)ЧЕБНИКА ЗА МЪЖЕ, след като обяви публично тайната за сваленото предаване", написа шеговито в социалните мрежи авторката на книгата.
Като автор на рецензията към забавното четиво психолог № 1 у нас Еленко Ангелов прочете любимия си откъс от О(У)ЧЕБНИКА. Преводачката от древни езици Мила Салахи, която работи с Патриция в изследователския екип "Руните говорят", сподели с гостите увода на книгата за ролята на жената в еволюцията на мъжете - според древните духовни учения. Фолклорната певица Дения Пенчева, телевизионната водеща Ева Кикерезова, собственичката на титлата Мис България Ирина Папазова и Мисис България 2015 Стойка Николова, първата Мис България 1968 Бранимира Антонова и директорът на дигиталния център на Националната библиотека Кирил и Методий Георги Бобев също прочетоха от сцената откъси от втората книга на Патриция Кирилова.
Гости на събитието бяха още бившият шеф на Магистрална полиция ген. Красимир Занев, бившият зам.-министър на отбраната Орхан Исмаилов, ексдепутатът Настимир Ананиев,  дизайнерката Милена Вельова,  телевизионният бос Явор Цаков с половинката си Капка Амзина, бизнесдамите Мария Петкова, Ваня Цолова и Мила Попова, авторката на корицата на  О(У)ЧЕБНИКА - Теа Атанасова, бизнесменът и ценител на дамската красота Марио Петров, топмоделите Миглена Николова и Христина Маркова, и много други.
С много музика, шампанско и огнена заря гостите станаха свидетели на звездното четене по безкрайната учебна програма на силния пол. Изненада на вечерта бе майсторската цигулка на българския Моцарт - Георги Димитров.
Авторката, която има зад гърба си 22-годишна кариера на журналист и пи ар, част е от изследователския екип "Руните говорят", разработил нова методика и инструментариум за четене на древните български руни, вече представи част от темите в книгата на обсъждане в социалните мрежи. Те предизвикаха стотици коментари както от мъже, така и от жени, които истински се забавляват с четивото. Това е втора книга на журналистката и PR Патриция Кирилова, чийто блог се чете от милиони българи по света - https://patriciakirilova.blogspot.com.Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар