Сашо Кадиев в плен на измама

Актьорът Александър Кадиев се оказа измамен, планирайки лятната ваканция на него и дъщеря му Кати в Анталия. 

Той резервирал през известна платформа луксозна къща, която да е с излаз към морето, а, пристигайки в турския курорт, се озовал в част, разкопана и пълна с бетоновози и нови строящи се сгради. 

Несполука

"Ето, трябваше да има и море, ама виждате гледката, която не е никак приятна“, жали се в свое видео в социалните медии Кадиев.

След като вижда какво ги очаква, той взема решение двамата с щерка му да тръгнат с такси и да си намерят нормален хотел, който поне да е близо до плаж. Пътувайки обаче, таксито е ударено от автобус.

"За щастие на нас нищо ни няма, но шофьорът е доста разстроен“, отново проплака синът на Катето Евро, съобщава "Телеграф".

Щастие

След всички перипетии баща и дъщеря все пак се похвалиха, че са намери хотел в нормалната част на курорта, но за жалост стаите там са прекалено малки.

Въпреки това те са наели стая, за да успеят все пак да оползотворят дните от почивката си .

"От другото място тате изгоря с парите“, включи се във видеата и малката Кати, от което стана ясно, че всъщност Сашо не е успял да се споразумее да му върнат внесената сума.

Въпреки несполуките двамата прекараха цялата неделя на плаж, а малката Кати се похвали с чисто нов бански, който й е купил от Турция татко й.

В същото време половинката на Кадиев - Ивелина Чоева, е на почивка в Испания с майка си.


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар

Дядо Христо
Кавал! Като ти гледам преструвките, а да получиш и ти нещо реално. Как пък ти се е навил Ламбо да те трае в класа си - не е истина. Събери се, че вече не са траеш. Къв актьор, кви 5 лева?!...