Пам Веледис от "Ергенът": Сексът за мен е обмяна на енергия и изкуство

Пам Веледис е изгряваща звезда! Сигурни сме в това твърдение, а славата ѝ определено няма да има срок на годност. Риалити звездата от "Ергенът" е родом от Карнобат, модел е, но основната ѝ дейност е свързана с писане. Автор е в различни издания, учила е философия и едно е сигурно - момичето има интелект, с който се отличава, пише каналът Vbox7.

Пам е подложена на супер критики от страна на някои участнички в "Ергенът", но plus size моделът запазва нивото си, отговаряйки им премерено. По време на една от игрите в шоуто, Пам сподели, че не е егоистична, а това означавало, че прави чудесен секс. Подигравките обаче започнаха моментално, но червенокосата инфлуенсърка не за първи път говори открито за своята сексуална страна.

Преди години в интервю за "Майко мила", Пам е споделила, че не се срамува да облича секси и предизвикателни дрехи. Не се притеснява от тялото си, макар да е получавала неодобрителни погледи и коментари. "За годините си съм минала през доста версии на себе си, някои заради други хора около мен, но останах тази, която съм. Имам стрии, имам целулит, но се счупвам да ходя на зумба, йога и таебо, не за да свалям килограми, а за да сваля тежестта на различните енергии, натрупани през деня. Не гася лампата, когато правя секс. Има мъже, които го правят, мислейки си, че се притеснявам. Благодаря им, но не е така…", е споделила през 2018 г. Пам, когато е на 28 години. 

"Сексът за мен е обмяна на енергия и изкуство. Да изпиташ нещо с определен човек, каквото не би могъл с никой друг", казва още в интервюто си Пам. 

Нападките от страна на Гери, Ели и Теди имаха точно боратен ефект, що се отнася до реакциите на хората в нета. Мнозинството се обедини около това, че човек трябва да бъде съден не по външността му, а заради други фактори. Пам бе залята от огромна позитивна вълна от реакции в Instagram, която със сигурност я радва.


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар