Кевин Костнър се учи как да бъде мечтаният родител за седемте си деца

Животът на Кевин Костнър е всичко друго, но не и живот на мегазвезда с огромни филми зад гърба си. Извън шоубизнеса актьорът признава, че е обикновен семеен човек.

67-годишният Костнър разговаря с People за бащинството, докато промотира новия си документален филм „Yellowstone One-Fifty“ на FOX Nation.
Костнър има три деца от съпругата си Кристин - синовете Кейдън, на 15 г., Хейс, на 13 г., и дъщерята Грейс, на 12 г. Той има и дъщери Ани, на 38 г., Лили, на 36 г., и син Джо, на 34 г. от бившата си съпруга Синди Костнър. Има и син Лиъм, на 26 г., от бившата си съпруга Бриджит Руни.

"Аз съм баща и съпруг, но светът не се върти около мен“, каза той пред сайта. „Когато не снимам филм, съм на педал със съпругата си, водя децата на дейностите им или ги чакам да излязат от някое парти. Хората имат погрешна представа за това как протича животът ми".
Костнър също така настоява, че просто се "опитва да разбере" как се родителства, както всеки друг баща и майка.

„Трябва да се занимаваш с тях", казва той пред изданието. „И да ги научиш да бъдат независими - и тъжната част от това е, че те стават такива. Аз съм като всеки друг родител: опитвам се да го разбера“.

Синът на Костнър Хейс ще се появи и в предстоящия епичен уестърн сериал "Хоризонт". Актьорът разкри, че е избрал сина си отчасти, за да продължи да се сближава с него.
"В известен смисъл го направих нарочно, за да може той да прекарва време с мен. Същото се отнася и за Кейдън, същото се отнася и за Грейс", каза той.

Освен с родителските грижи Костнър е зает и с кариерата си в шоубизнеса, като два проекта са на първите страници на вестниците.
Хитовият сериал на Костнър по Paramount Network "Йелоустоун" се завърна за своя пети сезон миналата седмица, а новият му документален сериал по FOX Nation, "Yellowstone One-Fifty“, дебютира в неделя. Четирисерийният документален филм представя дългата и изпълнена с премеждия история на националния парк Йелоустоун, най-старият национален парк в Америка, и как суровата дива природа е станала защитена територия.


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар