„Като две капки вода“ ще гостува на...

Готвачите в Hell’s Kitchen България приготвиха храна за екипа и звездните участници на „Като две капки вода“, а те върнаха услугата на победителите с частни изпълнения по време на репетиции. Вечерната резервация в ресторанта вървеше по вода за Сините, докато Червените затъваха в собствените си грешки, което определи появата им на номинации.

Пред кандидатите за кулинарна слава стоеше изпитанието да сготвят ястия, които да бъдат като две капки вода с любимите специалитети на някои от най-големите световни суперзвезди. Червените и Сините каравани трябваше да се стиковат при издаването на поръчките, което затрудни работата на жените и доведе до техния провал.

На вечерята двата отбора готвеха в три действия, като по-добрият постави сладък финал на резервацията. Множеството компромиси в Червената кухня провокираха шеф Ангелов да остави само Валентина и Елена на постовете им, като отвори вратата към общежитието за останалите Червени. Сините получиха аплодисментите на шефа и продължиха смело напред с десертите, докато отборът на червените куртки избираше кой да изпрати на номинации. Липсата на присъствие в кухнята на Ада гарантира на Янита място в битката за оцеляване.

Какви ще са съвпаденията в дневното предизвикателство? На какво ще научи готвачите шеф Нодзоми Фурутани? Кой от участниците ще си направи сепуко? - разберете в следващия епизод на Hell’s Kitchen Bulgaria събота вечер в 20:00 часа по NOVA.

Следете всичко за Hell’s Kitchen Bulgaria на Facebook страницата и Instagram профила на риалити формата.


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар