Иво Аръков за снимките с Къванч Татлъту: По 6 часа стоях прав, за да ми направят татуировките

Иво Аръков ще бъде част от "Еxclusive Actors Night" на 18 юли в Летен театър - Варна. Участват още Аня Пенчева, Руслан Мъйнов, Мария Сапунджиева, Мариус Куркински, Ненчо Илчев, Албена Михова, Кирил Ефремов, Евгени Будинов и още специални гост-звезди - изненада, която ще надмине всички очаквания!
Билетите са в продажба на билетен център "Българан" във Варна


Иво Аръков снимал по 18 часа на ден, 6 от които му правели татуировки по тялото в турския сериал с Къванч Татлъту "Ирония на съдбата", пише ladyzone.bg

За него, за новия сезон на "Съни бийч" и защо разделите в любовта може да са уроци - той разказва при гостуването си в рубриката на Зейнеб Маджурова в "Тази сутрин". 

В "Ирония на съдбата" започва с роля на полицай, уж само за един снимачен ден, но всичко се променя. Актьорът се превъплъщава в руски мафиот, чието тяло е обсипано с татуировки. Такива в истинския живот обаче Аръков няма.

За сцените, в които е гол до кръста, трябвало да стои по 6 часа прав, за да могат да се направят. След всяка сцена с бой, татуировките му се оправяли отново.

"Страхотна магия е!" - споделя за преживяването в Турция той.

В сериала с турската звезда Къванч Татлъту героят на Аръков има и монолог на турски. По тази причина му се наложило да научи малко от езика.

Сцената трябвало да бъде заснета по залез слънце, буквално за час.

Перфекционистът в него обаче не бил доволен от постоянните грешки и размяната на ударения. Затова негов колега му предлага нещо смешно и полезно. 

Залепва си текст с думите му на челото, откъдето Аръков по-лесно да може да ги прочете. 

Да научи турски език се оказва почти толкова трудно за актьора, колкото да забрави родния си диалект. 

И в новия сезон на сериала "Съни Бийч" той се завръща в ролята на Младен.

За нея той използва типичния източен говор, който в миналото е трябвало да пребори.

 


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар