Емануела в битка с Диневи за момченцето си

"Няма да си дам детето на никого и няма да позволя на никого да ми го отнеме! За мен децата са всичко и се раздавам напълно за тях, за да се чувстват обичани и обгрижвани", категорично отсече Емануела. Тя избухна по повод появилата се информация, че бащата на второто й дете - бизнесменът Димитър Динев, иска да й отнеме малкия Димитър-младши.
Според мълвата в момента се води дело за попечителство над сина им, а с подмолни хватки фамилията Диневи искала да отнеме наследника на певицата.
Слухът гласи още, че Емануела никак не била доволна от ситуацията, но като всяка майка не брои парите, когато залогът е дали и занапред ще продължи да е с детето си. Говори се, че тя от месеци подготвя почвата за това дело за попечителство, пише "България Днес". "Цялата история е една пълна глупост и не възнамерявам да коментирам каквото и да било за този човек (Димитър Динев - бел. ред.). Не живея в миналото, а в настоящето. Чувствам се добре и съм щастлива.
Надявам се някои хора да спрат да ме занимават с минали неща, тъй като имам много по-важни неща като отглеждането на синовете ми и професионалните ми ангажименти", заяви емоционално Емануела. В момента изпълнителката е на турне в САЩ, като това е второто й пътуване до Северна Америка само в рамките на този месецАвтор: Юлия Кунева
Напиши коментар