Джулиана Гани посреща 2022-а с "надежда", феновете я нападнаха

С благодарност и надежда – така заяви, че посреща началото на 2022 г. Мис Силикон 2013 Джулиана Гани. Това написа тя в социалните мрежи и публикува снимка от последния ден на предходната година, когато манекенката отпразнува втория рожден ден на сина си Давид.

„Посрещам новата 2022 година с благодарност и надежда. Последният ден на 2021-ва беше посветен на сина ми Давид, който стана на 2! Благодаря на всички, които уважиха празника ни, защото вниманието е най-запомнящият се подарък, който можем да получим.“, написа тя под кадъра, на който позираше с тортата на сина си, изобразяваща Том и Джери.

Веднага след това последователите й обсипаха фотоса с коментари, много от които обаче негативни и критични по отношение на визията на Гани.

„Смешна и жалка, даже няма правото да се нарече ‘’майка’’ , важното е да е в “топ” форма , прическата да е направена ,пък детето там да се спасява , отвратително.“, написа един от недоброжелателите й, а друг крритик добави: „Такава излагация не съм си и представяла. Ти нормална ли си изобщо и тия до теб не им ли е неудобно? По-добре че детето ти не присъства, поне на този ден да се беше облякла така“.

Агенция Монитор


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар