Мая Манолова: Хора, говорете! Заставам до всеки, осмелил се да разкаже

Победихме страха. Сигналите продължават да валят в Изправи се.БГ

Един от шокиращите е от разследващи полицаи, сред които и напуснали системата на МВР. И те са заложници. На статистиката.

За да докарат по-висок процент разкриваемост, са принуждавани от политическото ръководство да нарушават закона и да стават съучастници в злоупотреба с власт.

Корупцията и беззаконието стигат дотам, че техен колега на 25 години се самоубива със служебното си оръжие. Самият той син на загинал полицай.

Заставаме до всеки, който иска да освети беззаконието и да застане на страната на правото. Призоваваме новия вътрешен министър Бойко Рашков за незабавна проверка в ОД на МВР Варна и ситуацията с разследващите полицаи.

Продължаваме да работим по десетките сигнали към гражданската ни платформа. Ще ги съберем и внесем в 46-ото Народно събрание, а после ще търсим отговорите от министрите на всеки един сигнал.

Ще питаме и служебните министри за всеки казус като този в МВР - Варна. А хората, които имат какво да добавят по него, знаят как да ни намерят: на тел. 0988157354, на нашия сайт или на

office@izpravise.bg

Ние продължаваме да се борим за обикновените хора на България.

Говорете! Заставам до всеки осмелил се да разкаже.

 


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар