Е и до къде я докарахме? Чегъртаха, чегъртаха - изчегъртаха и сполучливо заеха мястото на изчегъртания боклук!

Е и до къде я докарахме? Чегъртаха, чегъртаха - изчегъртаха и сполучливо заеха мястото на изчегъртания боклук! 

Шопът би повдигнал калпака, би се почесъл и възкликнал дълбокомислено - „Е па, оти ги ручааме жабетата?“

Дали има все още наивници, които да вярват, че новото ни политическо изобретение, /коалиция, ама не съвсем/ е било сътворено след интензивни, продължителни, напоителни и плодоносни преговори? И то само в името на народа и за негово добро? 

Дали има някой все още да вярва, че Евродепутатката ни би напуснала топлото си скъпоплатено местенце, ако не е имала гаранция, че ще я бъде, като премиер? 

Има ли глупаци, които да не се досещат, че всичко е било добре обмислено и нескопосните ни „актьори“, още по-нескопосано изиграха ролите си в една позната до болка пиеса… Сценаристите са известни.

Списъкът „Магнитски“ олекна с един джендърмен и поне 150кг. 

Мисля, че вече никой не се съмнява в това, което ще сътворят в екип изчегъртаните и изчегъртващите, обгърнали се в братско-сестринска, джендърменска прегрътка.

Преди време, следвайки пътя на логиката предположих, че ДБ скоро ще се прегърнат с ГЕРБ. По този повод един фанатик ме нарече "тъпанарка", защото това не можело никога да се случи. Е, случи се. Очаквам извинение, приятелю.  

Остава ни да изгледаме моноспектакълът – „Гешев“…

Следват решения и не се заблуждавайте, че кукловодите се интересуват от бюджет, пенсии или заплати на един народ, оказал се таралеж в гащите им…

Територията България, без „излишъците“ е интересна…

На нас – народа, ни остава само едно – да възкликнем – „На маймуни ни направиха.“

А дали политиците ни познават народа си?

Нешка Робева 


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар