Дошло е време за смелост, време за съвест и може би последен избор

За да участва която и да е партия в бъдещият парламент е нужно да премине 4 % – ната бариера.Общият брой на гласувалите определя къде точно е тази бариера.Така ако гласуват 2 400 000 души , 1% представляват 24 000 гласа, съответно 4 % са 96 000 гласа. Ако гласуват 3 500 000 българи, 4 % представляват 140 000 гласа.

Харесваме партии или идеи или само личности.
За да участват тези хора в следващият парламент е нужно партията в чиито листи са, да премине тази бариера.Колкото повече са гласовете за определена партия, толкова повече депутати ще има тя в парламента.

Мантрата „ не гласувам за определена партия, защото няма да влезе“ е компромис с личния ти избор, който няма оправдание и е безрезултатен.Ще получиш от същото, което си критикувал досега.

Промяна не се постига с компромиси, сметки и примирение.
Дошло е време за смелост, време за съвест и може би последен избор.
Игнорирането на „ партии, които няма да влязат“ ще произведе същото съотношение в парламента, а на фона на подготвяните фалшификации и продажба на гласове, ГЕРБ ще затвърди мястото си на управляваща сила.

За това ГЛАСУВАЙТЕ според истинския си избор, въпреки манипулациите и внушенията.
Вярвате ли на социологическите агенции? Аз – НЕ !
Коя от тях е огласила кой поръчва проучванията, кой ги плаща, как се правят, как се избират интервюираните, повтарят ли се, кой определя методиката ?Тези проучвания влияят на обществените нагласи и водят до разочарования, отчаяние, примирение и пасивност. Кой има полза от това?

Ако вярвате на лицата на ПП „ Възраждане“ – К. Костадинов, Ц.Ганев, П.Петров, А. Арангелов, В.Паунов, В. Сираков и всички останали , ако вярвате и на нас – лицата от гражданската квота на партията – адв. Елена Гунчева, Пламен Пасков и Румяна Ченалова – ГЛАСУВАЙТЕ!
Нашата бюлетина е № 5 !

Румяна Ченалова


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар